Uitgelicht: Wat gaat jouw vereniging doen in 2021?
    

CGN Championships - Eindhoven

Locatie: Indoor Sportcentrum Eindhoven
Theo Koomenlaan 3, 5644 HZ Eindhoven, Nederland Bekijk Indoor Sportcentrum Eindhoven voor meer informatie.
30 maart 2019

CGN Championships - Eindhoven

Evenement datum: 30-03-2019
       Begin van gebeurtenis: 08:30
       Locatie open: 08:00

Het hoogtepunt van elk CGN seizoen en natuurlijk helemaal in dit jubileumjaar. Het Indoor Sportcentrum Eindhoven zal weer kraken in zijn voegen van het topentertainment dat we hier krijgen voorgeschoteld. Samen met de Percussion en Winds wedstrijden in de naastgelegen Fontys Sporthogeschool, kunnen we bijna spreken van een Championships Campus. De titels worden vandaag verdeeld in alle Classes. De spanning is groot, maar het entertainment op de vloer nog groter. Een hele dag lang genieten van de climax van al die voorafgaande weken repetitie en competitie.

 Tip, deel dit event!

Deelnemers

CGN Championships - Eindhoven

Winds

Indoor Winds Open Class

Colorguard

Open Class

Percussion

Marching A Class

Percussion

Marching Junior Class

Winds

Indoor Winds Junior Class

Percussion

Concert Open Class

Deelnemers Social
Premier Drumcorps
Unik Star
Colorguard

Kids Class

DSI (Director’s Showcase International)

DSI biedt materialen, uitrustingen, accessoires en attributen voor marchingbands, colorguards, orkesten en koren. De uitzonderlijke kwaliteit en service van deze toonaangevende organisatie zorgen voor een snelle levering en de beste producten. Het zorgt ervoor dat de groepen maximaal hun best kunnen doen.

Bezoek website

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Stanbury

Al meer dan 100 jaar produceert en ontwerpt Stanbury uniformen voor show- en marchingbands. Met toewijding en vastberadenheid weten ze de erfenis van de oprichter William Stanbury succesvol vorm te geven. Zijn filosofie om klanten met uitzonderlijke service te omringen, oog voor detail te hebben en kwaliteitsuniformen te produceren die duurzaam zijn, blijven ook vandaag de dag richting geven aan het succes van Stanbury.

Bezoek website

Guard Equipment

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven voor het nieuwe seizoen gaat via ons nieuwe Intranet. Klik op onderstaande link om daar naar toe te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://videovault.eu/cgn/index.php