Praktijkworkshop: Variatie in equipmentwerk - door Sylvia Vos

Direct inschrijven  
10 oktober 2021

Praktijkworkshop: Variatie in equipmentwerk - door Sylvia Vos

Evenement datum: 10-10-2021

Je hoort een jurylid op de equipmenttape of in de nabespreking iets zeggen over variatie, of beperkingen in je vocabulair op dat gebied. Of hij/zij praat over ‘beperkte omvang’. Maar help! Jouw leden kunnen nog helemaal geen moeilijkere dingen aan. Wat nu?

Variatie hoeft niet te zitten in moeilijke dingen doen en trucs. Variatie kan ook heel goed voorkomen in de vocabulaire bij precadets. Het bestaat op alle niveaus.

Welke ‘ingredienten’ heb je op equipment om variatie te tonen? En hoe creëer je ‘omvang’ daarmee? Dat is waarmee gaan we aan de slag tijdens de workshop op het congres. In het ‘echie’, mét je equipment.

Waarom is dit belangrijk? ‘Omvang, variatie en diepte van je vocabulair’ die vormen samen een bullet: een Point of Comparisson op de jurysheet. Met die PoC’s kijkt en vergelijkt het jurylid jouw show en die van de competitie.

Schrijf jij equipment? Dan wil je hier bij zijn!

 Tip, deel dit event!

Inschrijven

Schrijf je eenvoudig in met onderstaand formulier.

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/