Uitgelicht: CGN maakt restitutiebeleid tickets bekend
    

Throwback Party - 40 jaar CGN

Direct inschrijven  
Locatie: Sporthal de Hilt
2 februari 2019

Throwback Party - 40 jaar CGN

Evenement datum: 02-02-2019
       Begin van gebeurtenis: 20:00


Ben jij een winds-, IPC-, of winterguardfanaat? Ben je het ooit geweest of ken je iemand die het ooit is geweest? Dan hebben we leuk nieuws voor je. Want vanavond geeft CGN een feest en dat wil je niet missen!

Of je nou een jaar op die vloer hebt gestaan of wel vijftien, of dat nou in 1983 was of in 2016, of je les gaf of in de supportstaff zat; dit feest is voor iedereen!


Veertig jaar
Waarom CGN een feestje geeft? Dit jaar is het veertigste jaar dat er wedstrijden worden georganiseerd. Weet je hoeveel mensen er in al die jaren op de vloer hebben gestaan? Hoeveel shows er door al die mensen zijn geperformd? Hoeveel kampioensvlaggen er zijn uitgedeeld? Hoeveel vriendschappen er zijn ontstaan? Hoeveel blunders er zijn begaan waar je nu (hopelijk) smakelijk om kunt lachen?
En weet je hoe leuk het is als we allemaal komen? Zodat je die groepsfoto van 20 jaar terug nog eens over kunt doen. Zodat je sommige mensen na al die jaren eindelijk weer eens ziet. Je met elkaar verhalen uit de oude doos kunt halen. En met elkaar naar foto’s en video kunt kijken van jou en je club.

Toegang
Dit feest is gratis en voor iedereen toegankelijk. Om ons een beetje te kunnen laten inschatten hoeveel mensen er komen, mag je onderstaand formulier invullen. Maar dat is niet verplicht!

Shout it out!
De zoektocht naar iedereen die ooit iets bij CGN heeft gedaan is al in volle gang. Maar jouw hulp en die van jouw vereniging kunnen we nog steeds heel goed gebruiken. Taggen, mailen, chatten, bellen, appen, faxen, wat er ook voor nodig is: shout it out naar al je vrienden van toen en nu. En zorg dat iedereen met dikke letters in de agenda zet:

2 februari 2019: CGN throwback party @De Hilt Eemnes

 Tip, deel dit event!

Inschrijven

Schrijf je eenvoudig in met onderstaand formulier.

DSI (Director’s Showcase International)

DSI biedt materialen, uitrustingen, accessoires en attributen voor marchingbands, colorguards, orkesten en koren. De uitzonderlijke kwaliteit en service van deze toonaangevende organisatie zorgen voor een snelle levering en de beste producten. Het zorgt ervoor dat de groepen maximaal hun best kunnen doen.

Bezoek website

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Stanbury

Al meer dan 100 jaar produceert en ontwerpt Stanbury uniformen voor show- en marchingbands. Met toewijding en vastberadenheid weten ze de erfenis van de oprichter William Stanbury succesvol vorm te geven. Zijn filosofie om klanten met uitzonderlijke service te omringen, oog voor detail te hebben en kwaliteitsuniformen te produceren die duurzaam zijn, blijven ook vandaag de dag richting geven aan het succes van Stanbury.

Bezoek website

Guard Equipment

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven voor het nieuwe seizoen gaat via ons nieuwe Intranet. Klik op onderstaande link om daar naar toe te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://videovault.eu/cgn/index.php