Locatie: Huis van Eemnes
Huis van Eemnes, Noordersingel, Eemnes, Nederland Bekijk Huis van Eemnes voor meer informatie.
10 oktober 2021

Workshop: De Nabespreking - door Peter Knoppers

Evenement datum: 10-10-2021

“De nabespreking” Een ontzettend belangrijk moment en onderdeel van de contestdag. Voor vele instructeurs een spannend moment voor anderen de ideale gelegenheid om van gedachten te wisselen met de jury. Tijdens het congres zullen we met elkaar bespreken wat het doel is van de nabespreking en hoe jij je daar als instructeur het beste op kunt voorbereiden. Wat kun je wel vragen of zeggen en wat beter niet en welke feedback mag je van een jurylid verwachten. Op die manier zorgen we ervoor dat iedereen straks optimaal gebruik kan maken van zijn tijd met het juryteam en de gegeven feedback zo goed mogelijk weet te gebruiken tijdens het seizoen.

 Tip, deel dit event!

Inschrijven

Schrijf je eenvoudig in met onderstaand formulier.

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/