CGN Seizoen 2022 start op 14 september 2021

Gepubliceerd op 22-06-2021 in Seizoen 2022

CGN Seizoen 2022 start op 14 september 2021

Het CGN Online seizoen 2021 is nog maar net een paar weken achter de rug en het kernteam van CGN is alweer druk bezig met de voorbereidingen van het seizoen 2022. We gaan er nu vanuit dat dit een redelijk normaal seizoen zal zijn zoals we gewend zijn bij CGN. In de loop van de komende weken zullen we steeds wat meer bekend maken. Vandaag beginnen we met de contestdata en locaties. De locaties zijn nog onder voorbehoud.

Het seizoen start met de inmiddels gewaardeerde en goedbezochte CGN voorlichtingsavond 2022. Deze avond is vooral bedoeld voor groepen die nog niet eerder aan het CGN circuit hebben meegedaan of waarvoor het al een tijdje geleden is. Op zondag 10 oktober komen bijna alle groepen dan weer voor het eerst bijelkaar voor het CGN Congres seizoen 2022. Dit is in principe een regulier congres dus waar we fysiek bij elkaar zullen komen. Uiteraard zullen we de dan geldende richtlijnen (indien die er nog zijn) vanuit het RIVM volgen. Op 8 januari 2022 start het circus dan echt met de eerste contest.

Data seizoen 2022

  • 14 september 2021 ONLINE - CGN Voorlichtingsavond 2022
  • 10 oktober 2021 Eemnes - CGN Congres seizoen 2022
  • 8 januari 2022 Drachten - Contest (CG)
  • 15 januari 2022 Aalsmeer - Contest (CG)
  • 5 februari 2022 Wijchen - Contest (CG/IPC/IWC)
  • 19 februari 2022 Almere - Internationale Contest/Elite Event (CG/IPC/IWC)
  • 20 februari 2022 Eemnes - Clinicdag voor CG/IPC/IWC
  • 12 maart 2022 Leeuwarden - Contest (CG/IPC/IWC)
  • 26 maart 2022 Eindhoven - CGN Championships 2022

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/