Van Droom tot Droombaan: Marciano Metz

Published on 21-03-2020 in CGN Media

Van Droom tot Droombaan: Marciano Metz

Marciano Metz is zanger, danser, performer. De entertainment-wereld is inmiddels zijn echte wereld, maar lang was het voor hem een droomwereld. Maar dat hij erin thuishoort wist hij al op jonge leeftijd. ‘Dit is wat ik wil.. en waar ik goed in ben. Ik weet dat het geen makkelijke wereld is. Veel mensen met talent slagen er uiteindelijk toch niet in hun droom echt waar te maken. Maar ik ben absoluut niet van plan de veilige weg te kiezen. Als iets je gelukkig maakt, dan moet je er volledig voor gaan.’

En dat heeft hij onder meer overtuigend gedaan in het SBS6-programma DanceSing. Daar maakte hij de jury razend enthousiast. Trijntje Oosterhuis, Gordon, Timor Steffens en choreograaf Kenzo Alvares, waren het unaniem eens over de kwaliteiten van Marciano. ‘Een ongelooflijk moment. Dat zulke professionals je vergelijken met grote namen als Bruno Mars en Michael Jackson.. tja.. wat moet ik daar nog op zeggen!’

Hij timmert momenteel lekker aan de weg, heeft samengewerkt met o.a. Karin Bloemen, Duncan Laurence en Ingrid Simons. Marciano verwerkt onder meer dans in zijn optredens, waardoor die altijd garant staan voor zowel entertainment, performance als een feestje!

René Ranzijn interviewde Marciano over deze successen, maar ook over het pad er naartoe. Geniet van deze jonge entertainer en bezoek zijn Facebook pagina: facebook.com/MarcianoDylanoMetz

Marciano Metz is in deze eerste serie “Van Droom tot Droombaan” de derde en laatste gast. Kijk alle interviews hier terug: Video's - Van Droom tot Droombaan

 Tip, deel dit bericht!

Evans

Evans Drumheads has been in the music industry for more than 40 years, and those six words best describe the history and vision of the company. Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators.

Visit website

Promark

The Promark company was founded in 1957 by Herb Brochstein, a professional drummer and drum shop owner. Promark has always been a family business and so continues with the 2011 purchase by D’Addario & Company from Herb’s son Maury. The offices and factory remain in Houston, Texas; manufacturing hickory, maple and Japanese Shira Kashi™ Oak (Promark was the first American drumstick company to successfully market sustainable Japanese Oak) drumsticks in its modern 90,000 square foot facility.

Visit website

Pyware

Pyware 3D is used by marching ensembles across the world to develop their routines. Since 1982, Pyware has been the recognized leader in drill design software.

Available in 3 editions, Pyware 3D is the solution for ensembles of any size or skill.

Visit website

Brainpink

Visit website

Creativeorange

Creativeorange creates platforms where people come together to shop, book trips, like, share and discuss. Platforms which helps companies grow, gain insight and compete.

Visit website

Think one

Visit website

PMD Consulting group

Visit website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Visit website

VSB Fonds

Het VSB Fonds ondersteunt CGN met haar pijler Educatie. Via feedback, workshops, clinics zowel fysiek als online content bereikt CGN honderden individuele leden en instructeurs. Hiermee brengt CGN de activiteit in haar geheel op een hoger niveau, jaar in jaar uit. Specifiek in 2021 heeft het VSB Fonds een financiële bijdrage geleverd waardoor de fysieke en online sessie mede mogelijk gemaakt werd in 2021 en 2022.

Visit website

Please note, you are leaving this website

Registration takes place via our Intranet. Click the link below to start your registration process.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Share this page

Enter your details below and the e-mail address of the person you want to share this page with.

Note: you will leave the website

http://www.videovault.eu/