CGN nodigt jou uit!

Published on 29-04-2022 in CGN

CGN nodigt jou uit!


CGN is springlevend en gezond zelfs na de moeilijke Coronatijd. Maar we willen groeien en daarom zijn we op zoek naar jou. We zoeken mensen die mee willen helpen CGN verder te groeien om de deelnemers mooie evenementen te bieden. Mensen die vinden dat onze activiteit moet blijven bestaan en zich daarvoor willen inzetten.

Wij zoeken mensen die ons vrijwillig willen helpen op het gebied van:

  • Media & Communicatie
  • Evenementorganisatie
  • Organisatie-ontwikkeling
  • Projecten
  • Marketing

Ben jij of ken jij zoiemand? Kom dan naar de CGN Informatiedag voor medewerkers. Daar kun je kennismaken met de mensen achter CGN die je graag willen kennismaken met nieuwe collega’s. Of je nu heel veel of weinig beschikbaar bent maakt niet uit want vele handen maken licht werk.

Meld je aan voor de CGN Informatiedag voor vrijwilligers op:
Zondag 29 mei
13.30 – 17.00 uur
Huis van Eemnes, Eemnes

Meld je aan via het formulier op deze pagina: Informatie bijeenkomst nieuwe CGN medewerkers

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware 3D is used by marching ensembles across the world to develop their routines. Since 1982, Pyware has been the recognized leader in drill design software.

Available in 3 editions, Pyware 3D is the solution for ensembles of any size or skill.

Visit website

Brainpink

Visit website

Creativeorange

Creativeorange creates platforms where people come together to shop, book trips, like, share and discuss. Platforms which helps companies grow, gain insight and compete.

Visit website

PMD Consulting group

Visit website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Visit website

DDF Beheer

Visit website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Visit website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Visit website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Visit website

Guard Gear UK

Visit website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Visit website

Please note, you are leaving this website

Registration takes place via our Intranet. Click the link below to start your registration process.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Share this page

Enter your details below and the e-mail address of the person you want to share this page with.

Note: you will leave the website

http://www.videovault.eu/