CGN houdt vast aan meeste maatregelen voor Contest Almere. Wel meer kaarten in de verkoop

Published on 16-02-2022 in Seizoen 2022

CGN houdt vast aan meeste maatregelen voor Contest Almere. Wel meer kaarten in de verkoop

CGN houdt vast aan meeste maatregelen voor Contest Almere
Wel meer kaarten in de verkoop tot uiterlijk donderdag 16.00 uur

We zijn erg blij dat er steeds meer mag en dat de Coronamaatregelen steeds meer worden versoepeld, maar toch hebben we besloten om voor de wedstrijd in Almere vast te houden aan de meeste maatregelen die we eerder al hadden aangekondigd en ook met de groepen hebben besproken zegt voorzitter Paul Doop van CGN.

De wedstrijd Almere is heel strak georganiseerd en doorgesproken met alle vrijwilligers. Alles staat klaar om komende zaterdag (19 februari) onze eerste wedstrijd in twee jaar weer te kunnen organiseren en daar vele groepen de mogelijkheid te geven hun shows te laten zien. Ook de groepen hebben zich ingesteld op de maatregelen die we hebben afgesproken. Als we nu alles weer zouden omgooien dan wordt dat verwarrend en moeten we alles weer opnieuw gaan opzetten. Dat risico willen we niet lopen, en het is ook voor alle groepen en ook onze medewerkers best spannend. Het is daarom ook dat we besloten hebben aan de meeste maatregelen vast te houden.

Direct na de persconferentie kregen we natuurlijk vele verzoeken of er nu ook meer bezoekerskaartjes zouden worden verkocht. Per vanochtend kunnen er dus ook wel weer kaartjes worden gekocht. Normaliter sluit de kaartverkoop op de woensdagavond voor de contest om 23.59 uur. Om iedereen in de gelegenheid te stellen alsnog een kaartje te bemachtigen zullen we EENMALIG, dus alleen voor contest Almere, de kaartverkoop verlengen tot donderdag 17 februari 16.00 uur. Het gaat om een beperkt aantal plaatsen!

Er kunnen ALLEEN ONLINE kaarten gekocht worden. Er is geen kaartverkoop tijdens het evenement. We verzoeken met klem aan de bezoekers niet naar het evenement te komen zonder kaartje.

Natuurlijk is CGN nu in volle voorbereiding van de wedstrijden in Leeuwarden en Eindhoven ook in het licht van de gisteren aangekondigde versoepelingen. In de eerste week van maart zal CGN aankondigen wat het beleid wordt ten aanzien van de wedstrijd in Leeuwarden en kort daarop wordt het programma voor Eindhoven bekend gemaakt. In de tussentijd zal CGN ook weer overleggen met de deelnemende groepen en hen eerst bijpraten over de CGN Championships in Eindhoven.

 Tip, deel dit bericht!

Evans

Evans Drumheads has been in the music industry for more than 40 years, and those six words best describe the history and vision of the company. Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators.

Visit website

Promark

The Promark company was founded in 1957 by Herb Brochstein, a professional drummer and drum shop owner. Promark has always been a family business and so continues with the 2011 purchase by D’Addario & Company from Herb’s son Maury. The offices and factory remain in Houston, Texas; manufacturing hickory, maple and Japanese Shira Kashi™ Oak (Promark was the first American drumstick company to successfully market sustainable Japanese Oak) drumsticks in its modern 90,000 square foot facility.

Visit website

Pyware

Pyware 3D is used by marching ensembles across the world to develop their routines. Since 1982, Pyware has been the recognized leader in drill design software.

Available in 3 editions, Pyware 3D is the solution for ensembles of any size or skill.

Visit website

Brainpink

Visit website

Creativeorange

Creativeorange creates platforms where people come together to shop, book trips, like, share and discuss. Platforms which helps companies grow, gain insight and compete.

Visit website

Think one

Visit website

PMD Consulting group

Visit website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Visit website

VSB Fonds

Het VSB Fonds ondersteunt CGN met haar pijler Educatie. Via feedback, workshops, clinics zowel fysiek als online content bereikt CGN honderden individuele leden en instructeurs. Hiermee brengt CGN de activiteit in haar geheel op een hoger niveau, jaar in jaar uit. Specifiek in 2021 heeft het VSB Fonds een financiële bijdrage geleverd waardoor de fysieke en online sessie mede mogelijk gemaakt werd in 2021 en 2022.

Visit website

Please note, you are leaving this website

Registration takes place via our Intranet. Click the link below to start your registration process.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Share this page

Enter your details below and the e-mail address of the person you want to share this page with.

Note: you will leave the website

http://www.videovault.eu/