CGN

CGN bestuur

De dagelijkse leiding van CGN ligt in handen van het bestuur (Kernteam). Het Kernteam is samengesteld uit organisatorische (Organisatie Commissie) en technische (Technische Commissie) mensen. De leden van de Technische Commissie (TC) houden zich vooral bezig met alle zaken rondom de competitie, jurering en dergelijke. De Organisatie Commissie (OC) zorgt dat de wedstrijden kunnen worden gehouden, de website en administratie geregeld is, de financiële huishouding op orde is en ga zo maar door.

 Tip, deel deze pagina!

Paul Doop

Voorzitter
Organisatie Commissie

Harmina Lindeboom

Secretaris
Organisatie Commissie

Elma Moolenaar

Penningmeester
Organisatie Commissie

Vera van den Meiracker - Bakker

Events
Organisatie Commissie

Niels Merkx

Interne communicatie
Organisatie Commissie

Cor Tjipjes

Coordinator percussion & winds
Organisatie Commissie

Edwin Beens

Technical Director colorguard
Technische Commissie

Paul Doop

Technical Director percussion & winds
Technische Commissie

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/