Vrienden van CGN

Vrienden van CGN

Wie zijn de Vrienden van CGN?

De "Vrienden van CGN" is een groep mensen die de activiteiten van CGN een warm hart toedragen en daarmee een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van CGN. Door lid te worden van deze unieke groep heb je direct toegang tot exclusieve voordelen!

Wat krijgen de Vrienden van CGN?

Afhankelijk van het pakket wat je kiest, geniet je van veel nieuwe CGN vriend van voordelen!

Je kan kiezen uit een Friend, Ambassador, Executive of V.I.P. pakket. Klik hier voor de prijzen en een uitgebreid overzicht van de pakketten.

Wat doet CGN met dat geld?
Je zou het misschien niet verwachten, maar CGN wordt volledig gedraaid door vrijwilligers. We hebben dus een strak budget om bijvoorbeeld onze evenementen te houden en de hobby van vele jongeren te faciliteren. Met deze inkomsten zal CGN zich richten op het financieren van extra projecten voor de leden, zoals Talks & Clinics.

Hoe word ik lid?
Heel simpel, door onderstaand formulier volledig in te vullen en jouw ideale pakket te kiezen. Je bent dan direct officieel vriend van CGN! Bedankt voor je bijdrage aan CGN. Feel the heartbeat!

 Tip, deel deze pagina!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/