Vrienden van CGN

Vrienden van CGN

De Vrienden van CGN worden vernieuwd!

Binnenkort vind je hier alles over de nieuwe opzet van en voor de Vrienden van CGN.
Sta je al geregistreerd als Vriend van CGN, dan ontvang je vanzelf bericht en geniet je ook aankomend seizoen weer van alle (nieuwe) voordelen!

Wie zijn de Vrienden van CGN?

De "Vrienden van CGN" is een groep mensen die de activiteiten van CGN een warm hart toedragen. Door lid te worden van deze unieke groep heb je direct toegang tot exclusieve voordelen!

Wat krijgen de Vrienden van CGN?

Voor slechts 15 euro per jaar ben je lid en heb je recht op het volgende:
- Speciale voorverkoop met 5% korting op alle kaarten
- 1,95 Euro korting op een jaarabonnement op de CGN Video Vault
- Gratis programmaboek tijdens de CGN Championships
- Gratis gelukwens in het Programmaboek
- Je naam in de vriendenlijst in het programma *

* Blijf je liever anoniem, dan is dat uiteraard mogelijk.


Wat doet CGN met dat geld?
CGN heeft een strak budget om evenementen te houden en de hobby van vele jongeren te faciliteren. Met de inkomsten zal CGN zich richten op het financieren van extra projecten voor de leden, zoals Talks & Clinics.

Hoe word ik lid?
Heel simpel, door het formulier in te vullen. Je ontvangt dan bericht over de betaling en verdere details. Het lidmaatschap loopt een heel CGN seizoen.

 Tip, deel deze pagina!

DSI (Director’s Showcase International)

DSI biedt materialen, uitrustingen, accessoires en attributen voor marchingbands, colorguards, orkesten en koren. De uitzonderlijke kwaliteit en service van deze toonaangevende organisatie zorgen voor een snelle levering en de beste producten. Het zorgt ervoor dat de groepen maximaal hun best kunnen doen.

Bezoek website

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Stanbury

Al meer dan 100 jaar produceert en ontwerpt Stanbury uniformen voor show- en marchingbands. Met toewijding en vastberadenheid weten ze de erfenis van de oprichter William Stanbury succesvol vorm te geven. Zijn filosofie om klanten met uitzonderlijke service te omringen, oog voor detail te hebben en kwaliteitsuniformen te produceren die duurzaam zijn, blijven ook vandaag de dag richting geven aan het succes van Stanbury.

Bezoek website

Guard Equipment

Bezoek website

DeMoulin

DeMoulin Bros. and Co. is the oldest and largest manufacturer of music performance group apparel in the world. We manufacture an endless range of uniforms for Marching Bands, Concert Bands, Color Guard, Choir and many other music related performance groups. The products offered include: custom and in-stock marching band uniforms, formal wear for men and women, guard uniforms and the largest selection of accessory products found anywhere. By combining our experience and craftsmanship in garment manufacturing with the most current design elements and quality standards, DeMoulin Bros. and Co. continues to lead the industry in all fields.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven voor het congres en het nieuwe seizoen gaat via de Colorguard website. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

http://www.colorguard.org/inschrijven.php

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://videovault.eu/cgn/index.php