Leveringsvoorwaarden

Ondervindt u problemen bij het bestellen en/of betalen? Stuur dan een mail aan tickets@colorguard.org en wij zullen u zo snel mogelijk helpen.

Algemeen

Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. CGN heeft het recht haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen. Als u artikelen ontvangt die u niet heeft besteld, dient u CGN hiervan op de hoogte te stellen. Eventuele onjuistheden van door CGN aan u vermelde gegevens moeten direct door u aan CGN worden gemeld.

Algemene bepalingen kaartverkoop

Online bestellingen worden altijd meteen afgerekend via iDeal. Daarmee zijn deze definitief. Bestellingen op enig andere manier zijn pas definitief wanneer de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Betalingen dienen uiterlijk 10 dagen na uw bestelling te zijn voldaan anders vervalt de bestelling zonder tegenbericht.

Betalingen dienen uiterlijk 3 dagen voor het betreffende evenement bijgeschreven te zijn op de rekening van CGN. Ook hier vervalt de bestelling indien dit niet is gedaan.

Bij het annuleren van uw bestelling geeft CGN geen geld terug.

Bestelde kaarten die niet (op tijd) betaald zijn, gaan bij de start van het evenement weer in de verkoop.

Kaarten zijn alleen af te halen aan de kassa. CGN verzendt nooit kaarten vooraf.

Betaalde kaarten worden nooit doorverkocht. U kunt dus zo laat komen als u zelf wilt.

CGN kent geen kaartreserveringen, waarbij mensen (online of anderszins) kaarten reserveren en pas aan de kassa betalen.

Wanneer u aan de kassa van een evenement kaarten bestelt voor een volgend evenement, dient u deze direct te betalen.

De kaarten krijgt u niet mee. Uit veiligheidsoverwegingen hebben wij deze kaarten niet op voorraad. U kunt de kaarten voor aanvang van het betreffende evenement afhalen aan de kassa.

Wanneer de organisatie er voor kiest polsbandjes te verstrekken als toegangsbewijs moeten deze zo gedragen worden dat ze niet van de pols af kunnen zonder ze te beschadigen. CGN zal niet goed gedragen polsbandjes altijd innemen. U heeft dan geen recht op teruggave van uw geld. Beschadigde bandjes of bandjes waarop aanpassingen zijn gedaan zonder de toestemming van CGN worden eveneens ingenomen.

Wanneer groepen zich terugtrekken uit wedstrijden is dat geen reden voor geld teruggave of enige vorm van restitutie. Deelnemerslijsten zijn ALTIJD onder voorbehoud. Ook wanneer weers- of persoonlijke omstandigheden meespelen is CGN niet verantwoordelijk.

U krijgt altijd bericht

Alle kaarten zijn doorgaans leverbaar. Het kan echter voorkomen dat kaarten op het moment dat u bestelt niet meer leverbaar zijn. In dat geval krijgt u daarvan in de regel binnen één week bericht en annuleert CGN uw bestelling. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid.

Betaling

Wanneer u een bestelling bij CGN plaatst bent u verplicht deze te betalen.

Levering

CGN levert uitsluitend na betaling.

Kinderen

Kinderen tot 4 jaar (op de dag van de wedstrijd) mogen gratis naar binnen op vertoon van een identiteitsbewijs bij de kassa. Indien de contest uitverkocht is, moet het kind op schoot van u als betalende bezoeker plaatsnemen.

Uw privacy gewaarborgd

Uw persoonsgegevens zijn opgenomen in het klantenbestand van CGN, zodat wij u kunnen informeren over uw aangekochte product(en). Wij nemen alleen gegevens op die nodig zijn voor het uitvoeren van de overeenkomst (het aankopen van toegangsbewijzen).

Zonder uw uitdrukkelijke toestemming worden uw gegevens nergens anders voor gebruikt, niet door CGN noch door anderen. U heeft recht op inzage in uw gegevens en verbetering van deze gegevens. Als de overeenkomst eindigt (dus als alle evenementen waarvoor u kaarten heeft gekocht, geweest zijn) kunnen wij uw gegevens ook verwijderen, voor zover wij die niet wettelijk verplicht zijn te bewaren (zoals gegevens over uw betaling).

Lees ook onze privacyverklaring. Alle vragen over uw persoonsgegevens of klachten over privacy kunt u richten aan info@colorguard.org.

Tot slot

Heeft u na het lezen van deze voorwaarden nog vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail aan tickets@colorguard.org en wij zullen u zo snel mogelijk helpen.

 Tip, deel deze pagina!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

VSB Fonds

Het VSB Fonds ondersteunt CGN met haar pijler Educatie. Via feedback, workshops, clinics zowel fysiek als online content bereikt CGN honderden individuele leden en instructeurs. Hiermee brengt CGN de activiteit in haar geheel op een hoger niveau, jaar in jaar uit. Specifiek in 2021 heeft het VSB Fonds een financiële bijdrage geleverd waardoor de fysieke en online sessie mede mogelijk gemaakt werd in 2021 en 2022.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/