Leveringsvoorwaarden

Ondervindt u problemen bij het bestellen en/of betalen? Stuur dan een mail aan tickets@colorguard.org en wij zullen u zo snel mogelijk helpen.

Algemeen

Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. CGN heeft het recht haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen. Als u artikelen ontvangt die u niet heeft besteld, dient u CGN hiervan op de hoogte te stellen. Eventuele onjuistheden van door CGN aan u vermelde gegevens moeten direct door u aan CGN worden gemeld.

Algemene bepalingen kaartverkoop

Online bestellingen worden altijd meteen afgerekend via iDeal. Daarmee zijn deze definitief. Bestellingen op enig andere manier zijn pas definitief wanneer de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Betalingen dienen uiterlijk 10 dagen na uw bestelling te zijn voldaan anders vervalt de bestelling zonder tegenbericht.

Betalingen dienen uiterlijk 3 dagen voor het betreffende evenement bijgeschreven te zijn op de rekening van CGN. Ook hier vervalt de bestelling indien dit niet is gedaan.

Bij het annuleren van uw bestelling geeft CGN geen geld terug.

Bestelde kaarten die niet (op tijd) betaald zijn, gaan bij de start van het evenement weer in de verkoop.

Kaarten zijn alleen af te halen aan de kassa. CGN verzendt nooit kaarten vooraf.

Betaalde kaarten worden nooit doorverkocht. U kunt dus zo laat komen als u zelf wilt.

CGN kent geen kaartreserveringen, waarbij mensen (online of anderszins) kaarten reserveren en pas aan de kassa betalen.

Wanneer u aan de kassa van een evenement kaarten bestelt voor een volgend evenement, dient u deze direct te betalen.

De kaarten krijgt u niet mee. Uit veiligheidsoverwegingen hebben wij deze kaarten niet op voorraad. U kunt de kaarten voor aanvang van het betreffende evenement afhalen aan de kassa.

Wanneer de organisatie er voor kiest polsbandjes te verstrekken als toegangsbewijs moeten deze zo gedragen worden dat ze niet van de pols af kunnen zonder ze te beschadigen. CGN zal niet goed gedragen polsbandjes altijd innemen. U heeft dan geen recht op teruggave van uw geld. Beschadigde bandjes of bandjes waarop aanpassingen zijn gedaan zonder de toestemming van CGN worden eveneens ingenomen.

Wanneer groepen zich terugtrekken uit wedstrijden is dat geen reden voor geld teruggave of enige vorm van restitutie. Deelnemerslijsten zijn ALTIJD onder voorbehoud. Ook wanneer weers- of persoonlijke omstandigheden meespelen is CGN niet verantwoordelijk.

U krijgt altijd bericht

Alle kaarten zijn doorgaans leverbaar. Het kan echter voorkomen dat kaarten op het moment dat u bestelt niet meer leverbaar zijn. In dat geval krijgt u daarvan in de regel binnen één week bericht en annuleert CGN uw bestelling. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid.

Betaling

Wanneer u een bestelling bij CGN plaatst bent u verplicht deze te betalen.

Levering

CGN levert uitsluitend na betaling.

Kinderen

Kinderen tot 4 jaar (op de dag van de wedstrijd) mogen gratis naar binnen op vertoon van een identiteitsbewijs bij de kassa. Indien de contest uitverkocht is, moet het kind op schoot van u als betalende bezoeker plaatsnemen.

Uw privacy gewaarborgd

Uw persoonsgegevens zijn opgenomen in het klantenbestand van CGN, zodat wij u kunnen informeren over uw aangekochte product(en). Wij nemen alleen gegevens op die nodig zijn voor het uitvoeren van de overeenkomst (het aankopen van toegangsbewijzen).

Zonder uw uitdrukkelijke toestemming worden uw gegevens nergens anders voor gebruikt, niet door CGN noch door anderen. U heeft recht op inzage in uw gegevens en verbetering van deze gegevens. Als de overeenkomst eindigt (dus als alle evenementen waarvoor u kaarten heeft gekocht, geweest zijn) kunnen wij uw gegevens ook verwijderen, voor zover wij die niet wettelijk verplicht zijn te bewaren (zoals gegevens over uw betaling).

Lees ook onze privacyverklaring. Alle vragen over uw persoonsgegevens of klachten over privacy kunt u richten aan info@colorguard.org.

Tot slot

Heeft u na het lezen van deze voorwaarden nog vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail aan tickets@colorguard.org en wij zullen u zo snel mogelijk helpen.

 Tip, deel deze pagina!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/