7 upcoming events

Official CGN Ticket shop

 
 
 
 
 
 

Beschikbare tickets van Donatie-ticket CGN Vriendenfonds 2020

Evenement datum: 31-12-2020
       Begin van gebeurtenis:
       Locatie open:

Veel mensen hebben de kosten van hun tickets voor Leeuwarden en/of CGN Championships gedoneerd aan CGN. Daarmee leveren ze een belangrijke bijdrage aan de toekomst van onze activiteiten!

Wie geen tickets had voor deze evenementen, maar toch een donatie wil doen, kan een (of meer) donatie-tickets aanschaffen! Selecteer het aantal "tickets" hieronder en geef zo ook meteen aan of wij je naam in de lijst van het Vriendenfonds 2020 mogen opnemen.

CGN en haar deelnemers bedanken je hartelijk voor je bijdrage!

Tribune sectie Prijs Ticket aantal
Met naam in CGN Vriendenfonds-lijst € 12,50

Kunt u alleen kopen met een maximum van tickets.

Anoniem € 12,50

Kunt u alleen kopen met een maximum van tickets.

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/