Werelds seizoen in aantocht: inschrijvingen van Azië tot Amerika

Gepubliceerd op 10-01-2021 in Seizoen 2021

Werelds seizoen in aantocht: inschrijvingen van Azië tot Amerika

De inschrijvingen voor CGN seizoen 2021 komen langzaamaan op gang. Een aantal groepen is in afwachting van maatregelen en mogelijkheden. Een aantal andere groepen heeft inmiddels de stap gezet en heeft zich ingeschreven. En die groepen komen uit vele windrichtingen!

Inmiddels zijn er inschrijvingen voor de meeste Colorguard classes en ook in IPC en Winds zien we de eerste deelnemer. Gelukkig zijn ook de andere klasses in trek. Zo zien we in de Challenges al inschrijvingen vanuit onder meer Huizen én uit Thailand. En in de Individuals & Ensembles zien we verschillende deelnemers uit Indonesië.

Een compleet overzicht van alle deelnemers vind je hier: Seizoen 2021

Foto's: The Pride (Huizen), 8 Row Percussion (Thailand)

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/