22 groepen in Aalsmeer overtreffen zichzelf

Published on 19-01-2020 in Seizoen 2020

22 groepen in Aalsmeer overtreffen zichzelf

Het is zaterdag 18 januari 2020. Sporthal de Bloemhof wordt ’s middags omgetoverd naar een CGN contest theater. Om 17:00 uur start de tweede contest van het seizoen en staan er 22 optredens op het menu. Daarmee is het de kleinste contest van seizoen 2020. In de eerste seizoenen van CGN, veertig jaar geleden, was dit een aantal waar we niet van durfden te dromen.

Maar wat krijgen we veel moois voorgeschoteld vanmiddag en vanavond. Wat iedereen laat zien is een genot voor het oog.

Na vandaag is voor de meeste colorguard groepen de kop eraf. Het altijd extra spannende eerste optreden van het seizoen zit erop. En wat kunnen we nu al terugkijken op twee geweldige contests. Het CGN seizoen kent na vandaag nog Contests in Wijchen op 8 februari, Almere 28 februari, Leeuwarden op 14 maart en als afsluiter natuurlijke de CGN Championships op zaterdag 28 maart in Eindhoven. Er zijn op dit moment nog een beperkt aantal kaarten voor de Championships.

Als in de avond de punten bekend worden gemaakt zien we in de Kids Class Serendipity Kids als winnaar. Zij promoveren met hun score van 79.130 naar de Cadet Class. Uiteraard ontvangen zij hiervoor een promotiecertificaat en een pin.

De Cadet Class wordt gewonnen door Impact Cadet Class, met 76.020 punten. In de Junior Class staat The Pride Junior op de hoogste trede. In de Regional A is het Impact die de sterkste is met 81.800 punten. Dit houdt in dat ook zij gepromoveerd zijn. Zij komen hun volgende contest uit in de A Class. In de A Class is de overwinning vanavond voor The Pride A met een score van 75.850. Maar wat zitten de groepen in deze Class vanavond dicht bij elkaar. Er staat ons de rest van het seizoen nog veels moois te wachten.

In de Open wint The Pride of the Netherlands met een score van 72.800. De World Class is voor Sensation Performance Ensemble met een score van 70.200. Beide groepen verbeteren daarmee hun score van vorige week.

Dit was het voor vandaag. Over drie weken staan we in Wijchen waar de Percussion en Winds groepen voor het eerst dit seizoen zullen aansluiten.

Alle uitslagen en recaps vind je hier: Contest Aalsmeer

De foto's van de uitreiking van de promotiecertificaten aan Impact en Serendipity zijn van Marieke Oosterhuis.

 Tip, deel dit bericht!

Evans

Evans Drumheads has been in the music industry for more than 40 years, and those six words best describe the history and vision of the company. Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators.

Visit website

Promark

The Promark company was founded in 1957 by Herb Brochstein, a professional drummer and drum shop owner. Promark has always been a family business and so continues with the 2011 purchase by D’Addario & Company from Herb’s son Maury. The offices and factory remain in Houston, Texas; manufacturing hickory, maple and Japanese Shira Kashi™ Oak (Promark was the first American drumstick company to successfully market sustainable Japanese Oak) drumsticks in its modern 90,000 square foot facility.

Visit website

Pyware

Pyware 3D is used by marching ensembles across the world to develop their routines. Since 1982, Pyware has been the recognized leader in drill design software.

Available in 3 editions, Pyware 3D is the solution for ensembles of any size or skill.

Visit website

Brainpink

Visit website

Creativeorange

Creativeorange creates platforms where people come together to shop, book trips, like, share and discuss. Platforms which helps companies grow, gain insight and compete.

Visit website

Think one

Visit website

PMD Consulting group

Visit website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Visit website

VSB Fonds

Het VSB Fonds ondersteunt CGN met haar pijler Educatie. Via feedback, workshops, clinics zowel fysiek als online content bereikt CGN honderden individuele leden en instructeurs. Hiermee brengt CGN de activiteit in haar geheel op een hoger niveau, jaar in jaar uit. Specifiek in 2021 heeft het VSB Fonds een financiële bijdrage geleverd waardoor de fysieke en online sessie mede mogelijk gemaakt werd in 2021 en 2022.

Visit website

Please note, you are leaving this website

Registration takes place via our Intranet. Click the link below to start your registration process.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Share this page

Enter your details below and the e-mail address of the person you want to share this page with.

Note: you will leave the website

http://www.videovault.eu/