22 groepen in Aalsmeer overtreffen zichzelf

Gepubliceerd op 19-01-2020 in Seizoen 2020

22 groepen in Aalsmeer overtreffen zichzelf

Het is zaterdag 18 januari 2020. Sporthal de Bloemhof wordt ’s middags omgetoverd naar een CGN contest theater. Om 17:00 uur start de tweede contest van het seizoen en staan er 22 optredens op het menu. Daarmee is het de kleinste contest van seizoen 2020. In de eerste seizoenen van CGN, veertig jaar geleden, was dit een aantal waar we niet van durfden te dromen.

Maar wat krijgen we veel moois voorgeschoteld vanmiddag en vanavond. Wat iedereen laat zien is een genot voor het oog.

Na vandaag is voor de meeste colorguard groepen de kop eraf. Het altijd extra spannende eerste optreden van het seizoen zit erop. En wat kunnen we nu al terugkijken op twee geweldige contests. Het CGN seizoen kent na vandaag nog Contests in Wijchen op 8 februari, Almere 28 februari, Leeuwarden op 14 maart en als afsluiter natuurlijke de CGN Championships op zaterdag 28 maart in Eindhoven. Er zijn op dit moment nog een beperkt aantal kaarten voor de Championships.

Als in de avond de punten bekend worden gemaakt zien we in de Kids Class Serendipity Kids als winnaar. Zij promoveren met hun score van 79.130 naar de Cadet Class. Uiteraard ontvangen zij hiervoor een promotiecertificaat en een pin.

De Cadet Class wordt gewonnen door Impact Cadet Class, met 76.020 punten. In de Junior Class staat The Pride Junior op de hoogste trede. In de Regional A is het Impact die de sterkste is met 81.800 punten. Dit houdt in dat ook zij gepromoveerd zijn. Zij komen hun volgende contest uit in de A Class. In de A Class is de overwinning vanavond voor The Pride A met een score van 75.850. Maar wat zitten de groepen in deze Class vanavond dicht bij elkaar. Er staat ons de rest van het seizoen nog veels moois te wachten.

In de Open wint The Pride of the Netherlands met een score van 72.800. De World Class is voor Sensation Performance Ensemble met een score van 70.200. Beide groepen verbeteren daarmee hun score van vorige week.

Dit was het voor vandaag. Over drie weken staan we in Wijchen waar de Percussion en Winds groepen voor het eerst dit seizoen zullen aansluiten.

Alle uitslagen en recaps vind je hier: Contest Aalsmeer

De foto's van de uitreiking van de promotiecertificaten aan Impact en Serendipity zijn van Marieke Oosterhuis.

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/