22 groepen in Aalsmeer overtreffen zichzelf

Gepubliceerd op 19-01-2020 in Seizoen 2020

22 groepen in Aalsmeer overtreffen zichzelf

Het is zaterdag 18 januari 2020. Sporthal de Bloemhof wordt ’s middags omgetoverd naar een CGN contest theater. Om 17:00 uur start de tweede contest van het seizoen en staan er 22 optredens op het menu. Daarmee is het de kleinste contest van seizoen 2020. In de eerste seizoenen van CGN, veertig jaar geleden, was dit een aantal waar we niet van durfden te dromen.

Maar wat krijgen we veel moois voorgeschoteld vanmiddag en vanavond. Wat iedereen laat zien is een genot voor het oog.

Na vandaag is voor de meeste colorguard groepen de kop eraf. Het altijd extra spannende eerste optreden van het seizoen zit erop. En wat kunnen we nu al terugkijken op twee geweldige contests. Het CGN seizoen kent na vandaag nog Contests in Wijchen op 8 februari, Almere 28 februari, Leeuwarden op 14 maart en als afsluiter natuurlijke de CGN Championships op zaterdag 28 maart in Eindhoven. Er zijn op dit moment nog een beperkt aantal kaarten voor de Championships.

Als in de avond de punten bekend worden gemaakt zien we in de Kids Class Serendipity Kids als winnaar. Zij promoveren met hun score van 79.130 naar de Cadet Class. Uiteraard ontvangen zij hiervoor een promotiecertificaat en een pin.

De Cadet Class wordt gewonnen door Impact Cadet Class, met 76.020 punten. In de Junior Class staat The Pride Junior op de hoogste trede. In de Regional A is het Impact die de sterkste is met 81.800 punten. Dit houdt in dat ook zij gepromoveerd zijn. Zij komen hun volgende contest uit in de A Class. In de A Class is de overwinning vanavond voor The Pride A met een score van 75.850. Maar wat zitten de groepen in deze Class vanavond dicht bij elkaar. Er staat ons de rest van het seizoen nog veels moois te wachten.

In de Open wint The Pride of the Netherlands met een score van 72.800. De World Class is voor Sensation Performance Ensemble met een score van 70.200. Beide groepen verbeteren daarmee hun score van vorige week.

Dit was het voor vandaag. Over drie weken staan we in Wijchen waar de Percussion en Winds groepen voor het eerst dit seizoen zullen aansluiten.

Alle uitslagen en recaps vind je hier: Contest Aalsmeer

De foto's van de uitreiking van de promotiecertificaten aan Impact en Serendipity zijn van Marieke Oosterhuis.

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

DDF Beheer

Bezoek website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Bezoek website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Bezoek website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Bezoek website

Guard Gear UK

Guard Gear is one of the UK's leading distributors of equipment for Colourguard and Winterguard groups across the country and continent. We are also the only official European distributor of Design By King products.

Bezoek website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/