CGN Vriendenfonds en CGN United Fonds 2020 hartverwarmend succesvol

Published on 26-05-2020 in Seizoen 2020

CGN Vriendenfonds en CGN United Fonds 2020 hartverwarmend succesvol

Toen het seizoen 2020 abrupt beëindigd moest worden, dreigde een grote financiële strop voor CGN. Gelukkig bewees de grote CGN familie haar kracht en saamhorigheid door niet massaal het inschrijfgeld of de kosten van kaartjes terug te vragen. In plaats daarvan doneerden verenigingen, publiek, maar ook CGN medewerkers en juryleden een groot deel van het geld waar ze recht op hadden.

De namen van veel van die mensen en verenigingen vind je in de twee lijsten op deze website. Vriendenfonds 2020 en CGN United Fonds 2020

Maar wat je in die lijst niet ziet, is de extra boodschap die sommigen erbij deden, of de moeite die mensen gedaan hebben om de donatie mogelijk te maken. Er is zelfs een aantal mensen die zich verontschuldigen dat ze niet kunnen doneren. We willen graag een bloemlezing van de verschillende reacties met jullie delen en een aantal bijzondere initiatieven benoemen.

De reacties waren zo talrijk dat we niet alles kunnen plaatsen. Als jouw reactie of initiatief niet genoemd wordt, wil dat dan ook zeker niet zeggen dat die niet gewaardeerd wordt. Deze anonieme reactie verwoordt die waardering voor jullie allemaal: "Geen naam hoeft u te gebruiken van ons. Wat in stilte gebeurt, draagt zoveel meer kracht."

Winterguard The Pride koopt altijd veel kaarten tegelijk voor al hun fans. Zij hebben de moeite genomen om al die fans nog eens persoonlijk te benaderen of zij hun geld terug wilden of wilden doneren. Een groot deel koos voor doneren, wat CGN uiteindelijk ruim 1100 euro scheelt.

Uiteraard gaat het niet om de grootte van de bedragen. Elke bijdrage wordt evenveel gewaardeerd. En gelukkig voelden veel donateurs dit ook zo: "Ik ben heel blij dat ik dit kan doen voor CGN, hoe klein het gebaar ook is... tot 2021!"

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar 2021, alhoewel we nog geen idee hebben hoe dat seizoen eruit zal gaan zien. "Toi Toi met voorbereidingen 2021 en blijf veilig!" lezen we dan ook regelmatig. "Ik doneer graag aan een club die hartstikke goed bezig is. Succes allemaal!!"

Maar natuurlijk zijn er ook mensen die kiezen om niet te doneren. Zoals we al schreven, was dat voor sommigen met pijn in het hart: "Sorry, ik had graag gedoneerd, maar we moet zelf al van weinig rondkomen en hopen het zo weer te kunnen gebruiken voor volgend jaar."

Ook bij de verenigingen heeft een aantal gekozen om hun inschrijfgeld niet te doneren. En ook hier met goede redenen. "Op dit moment zijn we erg druk bezig om een nieuwe locatie te regelen. Doordat we die nu niet hebben, is al ons materiaal tijdelijk bij een opslagbedrijf ondergebracht. Dit brengt extra kosten met zich mee. We moeten nu elk dubbeltje omdraaien."

Al met al is door de verenigingen iets meer dan de helft van de bedragen gedoneerd, een hartverwarmend groot deel, waarvoor we ze allemaal bijzonder dankbaar zijn. Van de tickets is ruim een derde gedoneerd. Ook hier is onze dank en ons respect voor álle ticketkopers groot!

"Jullie zijn toppers. Zet hem op."

 Tip, deel dit bericht!

Evans

Evans Drumheads has been in the music industry for more than 40 years, and those six words best describe the history and vision of the company. Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators.

Visit website

Promark

The Promark company was founded in 1957 by Herb Brochstein, a professional drummer and drum shop owner. Promark has always been a family business and so continues with the 2011 purchase by D’Addario & Company from Herb’s son Maury. The offices and factory remain in Houston, Texas; manufacturing hickory, maple and Japanese Shira Kashi™ Oak (Promark was the first American drumstick company to successfully market sustainable Japanese Oak) drumsticks in its modern 90,000 square foot facility.

Visit website

Pyware

Pyware 3D is used by marching ensembles across the world to develop their routines. Since 1982, Pyware has been the recognized leader in drill design software.

Available in 3 editions, Pyware 3D is the solution for ensembles of any size or skill.

Visit website

Brainpink

Visit website

Creativeorange

Creativeorange creates platforms where people come together to shop, book trips, like, share and discuss. Platforms which helps companies grow, gain insight and compete.

Visit website

Think one

Visit website

PMD Consulting group

Visit website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Visit website

VSB Fonds

Het VSB Fonds ondersteunt CGN met haar pijler Educatie. Via feedback, workshops, clinics zowel fysiek als online content bereikt CGN honderden individuele leden en instructeurs. Hiermee brengt CGN de activiteit in haar geheel op een hoger niveau, jaar in jaar uit. Specifiek in 2021 heeft het VSB Fonds een financiële bijdrage geleverd waardoor de fysieke en online sessie mede mogelijk gemaakt werd in 2021 en 2022.

Visit website

Please note, you are leaving this website

Registration takes place via our Intranet. Click the link below to start your registration process.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Share this page

Enter your details below and the e-mail address of the person you want to share this page with.

Note: you will leave the website

http://www.videovault.eu/