CGN Vriendenfonds en CGN United Fonds 2020 hartverwarmend succesvol

Gepubliceerd op 26-05-2020 in Seizoen 2020

CGN Vriendenfonds en CGN United Fonds 2020 hartverwarmend succesvol

Toen het seizoen 2020 abrupt beëindigd moest worden, dreigde een grote financiële strop voor CGN. Gelukkig bewees de grote CGN familie haar kracht en saamhorigheid door niet massaal het inschrijfgeld of de kosten van kaartjes terug te vragen. In plaats daarvan doneerden verenigingen, publiek, maar ook CGN medewerkers en juryleden een groot deel van het geld waar ze recht op hadden.

De namen van veel van die mensen en verenigingen vind je in de twee lijsten op deze website. Maar wat je in die lijst niet ziet, is de extra boodschap die sommigen erbij deden, of de moeite die mensen gedaan hebben om de donatie mogelijk te maken. Er is zelfs een aantal mensen dat zich verontschuldigt dat ze niet kunnen doneren. We willen graag een bloemlezing van de verschillende reacties met jullie delen en een aantal bijzondere initiatieven benoemen.

De reacties waren zo talrijk dat we niet alles kunnen plaatsen. Als jouw reactie of initiatief niet genoemd wordt, wil dat dan ook zeker niet zeggen dat die niet gewaardeerd wordt.

Deze anonieme reactie verwoordt ook onze waardering voor jullie allemaal: "Geen naam hoeft u te gebruiken van ons. Wat in stilte gebeurt, draagt zoveel meer kracht."

Winterguard The Pride koopt altijd veel kaarten tegelijk voor al hun fans. Zij hebben de moeite genomen om al die fans nog eens persoonlijk te benaderen of zij hun geld terug wilden of wilden doneren. Een groot deel koos voor doneren, wat CGN uiteindelijk ruim 1100 euro scheelt. Terwijl zijzelf ook een financiële strop te verwerken hebben gekregen vanwege het cancelen van hun Amerika-reis.

Uiteraard gaat het niet om de grootte van de bedragen. Elke bijdrage wordt evenveel gewaardeerd. En gelukkig voelden veel donateurs dit ook zo: "Ik ben heel blij dat ik dit kan doen voor CGN, hoe klein het gebaar ook is... tot 2021!"

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar 2021, alhoewel we nog geen idee hebben hoe dat seizoen eruit zal gaan zien. "Toi Toi met voorbereidingen 2021 en blijf veilig!" lezen we dan ook regelmatig. "Ik doneer graag aan een club die hartstikke goed bezig is. Succes allemaal!!"

Maar natuurlijk zijn er ook mensen die kiezen om niet te doneren. Zoals we al schreven, was dat voor sommigen met pijn in het hart: "Sorry, ik had graag gedoneerd, maar we moet zelf al van weinig rondkomen en hopen het zo weer te kunnen gebruiken voor volgend jaar."

Ook bij de verenigingen heeft een aantal gekozen om hun inschrijfgeld niet te doneren. En ook hier met goede redenen. "Op dit moment zijn we erg druk bezig om een nieuwe locatie te regelen. Doordat we die nu niet hebben, is al ons materiaal tijdelijk bij een opslagbedrijf ondergebracht. Dit brengt extra kosten met zich mee. We moeten nu elk dubbeltje omdraaien."

Al met al is door de verenigingen iets meer dan de helft van de bedragen gedoneerd, een hartverwarmend groot deel, waarvoor we ze allemaal bijzonder dankbaar zijn. Van de tickets is ruim een derde gedoneerd. Ook hier is onze dank en ons respect voor álle ticketkopers groot!

"Jullie zijn toppers. Zet hem op."

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

DDF Beheer

Bezoek website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Bezoek website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Bezoek website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Bezoek website

Guard Gear UK

Guard Gear is one of the UK's leading distributors of equipment for Colourguard and Winterguard groups across the country and continent. We are also the only official European distributor of Design By King products.

Bezoek website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/