CGN Vriendenfonds en CGN United Fonds 2020 hartverwarmend succesvol

Gepubliceerd op 26-05-2020 in Seizoen 2020

CGN Vriendenfonds en CGN United Fonds 2020 hartverwarmend succesvol

Toen het seizoen 2020 abrupt beëindigd moest worden, dreigde een grote financiële strop voor CGN. Gelukkig bewees de grote CGN familie haar kracht en saamhorigheid door niet massaal het inschrijfgeld of de kosten van kaartjes terug te vragen. In plaats daarvan doneerden verenigingen, publiek, maar ook CGN medewerkers en juryleden een groot deel van het geld waar ze recht op hadden.

De namen van veel van die mensen en verenigingen vind je in de twee lijsten op deze website. Maar wat je in die lijst niet ziet, is de extra boodschap die sommigen erbij deden, of de moeite die mensen gedaan hebben om de donatie mogelijk te maken. Er is zelfs een aantal mensen dat zich verontschuldigt dat ze niet kunnen doneren. We willen graag een bloemlezing van de verschillende reacties met jullie delen en een aantal bijzondere initiatieven benoemen.

De reacties waren zo talrijk dat we niet alles kunnen plaatsen. Als jouw reactie of initiatief niet genoemd wordt, wil dat dan ook zeker niet zeggen dat die niet gewaardeerd wordt.

Deze anonieme reactie verwoordt ook onze waardering voor jullie allemaal: "Geen naam hoeft u te gebruiken van ons. Wat in stilte gebeurt, draagt zoveel meer kracht."

Winterguard The Pride koopt altijd veel kaarten tegelijk voor al hun fans. Zij hebben de moeite genomen om al die fans nog eens persoonlijk te benaderen of zij hun geld terug wilden of wilden doneren. Een groot deel koos voor doneren, wat CGN uiteindelijk ruim 1100 euro scheelt. Terwijl zijzelf ook een financiële strop te verwerken hebben gekregen vanwege het cancelen van hun Amerika-reis.

Uiteraard gaat het niet om de grootte van de bedragen. Elke bijdrage wordt evenveel gewaardeerd. En gelukkig voelden veel donateurs dit ook zo: "Ik ben heel blij dat ik dit kan doen voor CGN, hoe klein het gebaar ook is... tot 2021!"

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar 2021, alhoewel we nog geen idee hebben hoe dat seizoen eruit zal gaan zien. "Toi Toi met voorbereidingen 2021 en blijf veilig!" lezen we dan ook regelmatig. "Ik doneer graag aan een club die hartstikke goed bezig is. Succes allemaal!!"

Maar natuurlijk zijn er ook mensen die kiezen om niet te doneren. Zoals we al schreven, was dat voor sommigen met pijn in het hart: "Sorry, ik had graag gedoneerd, maar we moet zelf al van weinig rondkomen en hopen het zo weer te kunnen gebruiken voor volgend jaar."

Ook bij de verenigingen heeft een aantal gekozen om hun inschrijfgeld niet te doneren. En ook hier met goede redenen. "Op dit moment zijn we erg druk bezig om een nieuwe locatie te regelen. Doordat we die nu niet hebben, is al ons materiaal tijdelijk bij een opslagbedrijf ondergebracht. Dit brengt extra kosten met zich mee. We moeten nu elk dubbeltje omdraaien."

Al met al is door de verenigingen iets meer dan de helft van de bedragen gedoneerd, een hartverwarmend groot deel, waarvoor we ze allemaal bijzonder dankbaar zijn. Van de tickets is ruim een derde gedoneerd. Ook hier is onze dank en ons respect voor álle ticketkopers groot!

"Jullie zijn toppers. Zet hem op."

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/