Een hete avond in Almere

Published on 29-02-2020 in Seizoen 2020

Een hete avond in Almere

Het beste op het gebied van Indoor Percussion, Indoor Winds én Color Guard in Europa kwam vanavond op de vloer voorbij in het Topsportcentrum in Almere. Het publiek geniet zichtbaar en hoorbaar en staat soms zelfs letterlijk op de banken.

Elke groep stijgt boven zichzelf uit vanavond, voor de meesten sowieso boven hun prestatie eerder vandaag in Prelims.

In de Percussion Classes zien we Advendo de A-Class winnen voor H!P. Percussion Unlimited houdt Drumspirit en LXI Indoor Percussion achter zich in de Open Class.

In Indoor Winds zien we vanavond alleen Showband ’75 in actie. Zij scoren 70.125. In de Open Class laat Jubal, met hun onverwacht actuele programma Virus de concurrenten ruim achter. De Dordtenaren scoren 81.1, Beatrix Winds wordt tweede met vijf punten minder. Nieuwkomer Irene Winds zit daar niet veel achter, Intension Winds uit Marum en Cadence uit de UK hebben onderling een spannende strijd uitgevochten.

De Colorguard Finals kennen ook de nodige spanning. Sensation World en The Pride of the Netherlands zetten mooie scores in hun eigen classes, respectievelijk World en Open.

In A-Class zegeviert wederom The Pride, met een prachtige score van 82,89. Anchormen pakt knap de tweede plek, vlak voor Concordia en Blue uit Duitsland (78,58 om 78,23 en 77,91).

In Regional A-Class maken de vier Finals deelnemers het ook spannend. Calypso uit België wint, voor het Italiaanse Truggio. Het verschil? Iets meer dan een punt. Op minder dan een punt volgt dan N-Motion. Maar vlak de prestatie van Sky Winterguard niet uit: eerder dit seizoen gepromoveerd vanuit de Prep Class en vanavond een mooie vierde plek.

Alle groepen en uitslagen vind je op de score-pagina.

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware 3D is used by marching ensembles across the world to develop their routines. Since 1982, Pyware has been the recognized leader in drill design software.

Available in 3 editions, Pyware 3D is the solution for ensembles of any size or skill.

Visit website

Brainpink

Visit website

Creativeorange

Creativeorange creates platforms where people come together to shop, book trips, like, share and discuss. Platforms which helps companies grow, gain insight and compete.

Visit website

PMD Consulting group

Visit website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Visit website

DDF Beheer

Visit website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Visit website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Visit website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Visit website

Guard Gear UK

Visit website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Visit website

Please note, you are leaving this website

Registration takes place via our Intranet. Click the link below to start your registration process.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Share this page

Enter your details below and the e-mail address of the person you want to share this page with.

Note: you will leave the website

http://www.videovault.eu/