Een hete avond in Almere

Gepubliceerd op 29-02-2020 in Seizoen 2020

Een hete avond in Almere

Het beste op het gebied van Indoor Percussion, Indoor Winds én Color Guard in Europa kwam vanavond op de vloer voorbij in het Topsportcentrum in Almere. Het publiek geniet zichtbaar en hoorbaar en staat soms zelfs letterlijk op de banken.

Elke groep stijgt boven zichzelf uit vanavond, voor de meesten sowieso boven hun prestatie eerder vandaag in Prelims.

In de Percussion Classes zien we Advendo de A-Class winnen voor H!P. Percussion Unlimited houdt Drumspirit en LXI Indoor Percussion achter zich in de Open Class.

In Indoor Winds zien we vanavond alleen Showband ’75 in actie. Zij scoren 70.125. In de Open Class laat Jubal, met hun onverwacht actuele programma Virus de concurrenten ruim achter. De Dordtenaren scoren 81.1, Beatrix Winds wordt tweede met vijf punten minder. Nieuwkomer Irene Winds zit daar niet veel achter, Intension Winds uit Marum en Cadence uit de UK hebben onderling een spannende strijd uitgevochten.

De Colorguard Finals kennen ook de nodige spanning. Sensation World en The Pride of the Netherlands zetten mooie scores in hun eigen classes, respectievelijk World en Open.

In A-Class zegeviert wederom The Pride, met een prachtige score van 82,89. Anchormen pakt knap de tweede plek, vlak voor Concordia en Blue uit Duitsland (78,58 om 78,23 en 77,91).

In Regional A-Class maken de vier Finals deelnemers het ook spannend. Calypso uit België wint, voor het Italiaanse Truggio. Het verschil? Iets meer dan een punt. Op minder dan een punt volgt dan N-Motion. Maar vlak de prestatie van Sky Winterguard niet uit: eerder dit seizoen gepromoveerd vanuit de Prep Class en vanavond een mooie vierde plek.

Alle groepen en uitslagen vind je op de score-pagina.

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/