Een hete avond in Almere

Gepubliceerd op 29-02-2020 in Seizoen 2020

Een hete avond in Almere

Het beste op het gebied van Indoor Percussion, Indoor Winds én Color Guard in Europa kwam vanavond op de vloer voorbij in het Topsportcentrum in Almere. Het publiek geniet zichtbaar en hoorbaar en staat soms zelfs letterlijk op de banken.

Elke groep stijgt boven zichzelf uit vanavond, voor de meesten sowieso boven hun prestatie eerder vandaag in Prelims.

In de Percussion Classes zien we Advendo de A-Class winnen voor H!P. Percussion Unlimited houdt Drumspirit en LXI Indoor Percussion achter zich in de Open Class.

In Indoor Winds zien we vanavond alleen Showband ’75 in actie. Zij scoren 70.125. In de Open Class laat Jubal, met hun onverwacht actuele programma Virus de concurrenten ruim achter. De Dordtenaren scoren 81.1, Beatrix Winds wordt tweede met vijf punten minder. Nieuwkomer Irene Winds zit daar niet veel achter, Intension Winds uit Marum en Cadence uit de UK hebben onderling een spannende strijd uitgevochten.

De Colorguard Finals kennen ook de nodige spanning. Sensation World en The Pride of the Netherlands zetten mooie scores in hun eigen classes, respectievelijk World en Open.

In A-Class zegeviert wederom The Pride, met een prachtige score van 82,89. Anchormen pakt knap de tweede plek, vlak voor Concordia en Blue uit Duitsland (78,58 om 78,23 en 77,91).

In Regional A-Class maken de vier Finals deelnemers het ook spannend. Calypso uit België wint, voor het Italiaanse Truggio. Het verschil? Iets meer dan een punt. Op minder dan een punt volgt dan N-Motion. Maar vlak de prestatie van Sky Winterguard niet uit: eerder dit seizoen gepromoveerd vanuit de Prep Class en vanavond een mooie vierde plek.

Alle groepen en uitslagen vind je op de score-pagina.

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

DDF Beheer

Bezoek website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Bezoek website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Bezoek website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Bezoek website

Guard Gear UK

Guard Gear is one of the UK's leading distributors of equipment for Colourguard and Winterguard groups across the country and continent. We are also the only official European distributor of Design By King products.

Bezoek website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/