Grootse CGN Clinicdag in gloednieuw Huis van Eemnes

Published on 31-01-2020 in Seizoen 2020

Grootse CGN Clinicdag in gloednieuw Huis van Eemnes

De dag na Contest Almere is het inmiddels traditie dat CGN een Clinicdag organiseert in Eemnes. Daarmee is het weekend van de laatste zaterdag van februari eigenlijk een mega-leerzaam weekend! Op zondag 1 maart kun je dus weer een dag lang kennis opzuigen van beroemde clinicians. Een unieke gelegenheid om op één dag heel veel nieuws te leren en te ervaren! Voor het eerst kan dat in het Huis van Eemnes, dat onlangs geopend is.

Voor Colorguards hebben we drie clinics van elk 75 minuten. Om te zorgen dat je niet hoeft te kiezen, zijn ze alle drie na elkaar gepland.

Om 10 uur begint Sylvia Vos met een praktijkworkshop equipment, met de nadruk op release/toss. Deze is voor leden en staffleden van alle niveaus. Zorg zelf voor je equipment en de juiste kleding en schoeisel voor een dik uur intensieve en leerzame training.

Om half twaalf zal Barry Davis je wegwijs maken in de GE-caption. Het is een Engelstalige theorieworkshop gericht op staffleden.

Barry zal uitleggen waar hij aan denkt als instructeur bij een GE ontwerp en daarbij putten uit zijn jarenlange ervaringen met Mayflower, die groepen én programma's hebben gehad in uiteenlopende classes, van WGUK Junior tot aan WGI World Class.

Hieu Nguyen start om 13:30 met de laatste CG Workshop. Dit is weer een praktijkworkshop, waarbij Hieu zich zal focussen op choreografie van dynamische inspanningsveranderingen in het movement boek, door te werken met improvisatie en het aanleren van een movement choreografie, en uitleggen hoe de leden in een warm up deze technieken kunnen worden aangeleerd.
Hieu is al sinds 2011 WGI jurylid en heeft onder meer ervaring bij World Winterguards als Alter Ego en St. Ann’s. Hij heeft ook meerdere zomers met The Cadets opgetreden. Tegenwoordig is hij naast jurylid en enthousiast marathonloper ook advocaat, met een eigen praktijk in Boston.

Je kunt nu al je tickets bestellen voor deze sessies via deze website. Kies voor: CGN Clinicdag 2020 – Color Guard.
Hoe meer sessies je bezoekt, hoe voordeliger je uit bent.

Hou deze website in de gaten voor meer informatie over de sessies voor IP en IW!

Het Huis van Eemnes vind je hier:
Noordersingel 4
3755 EZ Eemnes

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware 3D is used by marching ensembles across the world to develop their routines. Since 1982, Pyware has been the recognized leader in drill design software.

Available in 3 editions, Pyware 3D is the solution for ensembles of any size or skill.

Visit website

Brainpink

Visit website

Creativeorange

Creativeorange creates platforms where people come together to shop, book trips, like, share and discuss. Platforms which helps companies grow, gain insight and compete.

Visit website

PMD Consulting group

Visit website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Visit website

DDF Beheer

Visit website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Visit website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Visit website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Visit website

Guard Gear UK

Visit website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Visit website

Please note, you are leaving this website

Registration takes place via our Intranet. Click the link below to start your registration process.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Share this page

Enter your details below and the e-mail address of the person you want to share this page with.

Note: you will leave the website

http://www.videovault.eu/