Grootse CGN Clinicdag in gloednieuw Huis van Eemnes

Gepubliceerd op 31-01-2020 in Seizoen 2020

Grootse CGN Clinicdag in gloednieuw Huis van Eemnes

De dag na Contest Almere is het inmiddels traditie dat CGN een Clinicdag organiseert in Eemnes. Daarmee is het weekend van de laatste zaterdag van februari eigenlijk een mega-leerzaam weekend! Op zondag 1 maart kun je dus weer een dag lang kennis opzuigen van beroemde clinicians. Een unieke gelegenheid om op één dag heel veel nieuws te leren en te ervaren! Voor het eerst kan dat in het Huis van Eemnes, dat onlangs geopend is.

Voor Colorguards hebben we drie clinics van elk 75 minuten. Om te zorgen dat je niet hoeft te kiezen, zijn ze alle drie na elkaar gepland.

Om 10 uur begint Sylvia Vos met een praktijkworkshop equipment, met de nadruk op release/toss. Deze is voor leden en staffleden van alle niveaus. Zorg zelf voor je equipment en de juiste kleding en schoeisel voor een dik uur intensieve en leerzame training.

Om half twaalf zal Barry Davis je wegwijs maken in de GE-caption. Het is een Engelstalige theorieworkshop gericht op staffleden.

Barry zal uitleggen waar hij aan denkt als instructeur bij een GE ontwerp en daarbij putten uit zijn jarenlange ervaringen met Mayflower, die groepen én programma's hebben gehad in uiteenlopende classes, van WGUK Junior tot aan WGI World Class.

Hieu Nguyen start om 13:30 met de laatste CG Workshop. Dit is weer een praktijkworkshop, waarbij Hieu zich zal focussen op choreografie van dynamische inspanningsveranderingen in het movement boek, door te werken met improvisatie en het aanleren van een movement choreografie, en uitleggen hoe de leden in een warm up deze technieken kunnen worden aangeleerd.
Hieu is al sinds 2011 WGI jurylid en heeft onder meer ervaring bij World Winterguards als Alter Ego en St. Ann’s. Hij heeft ook meerdere zomers met The Cadets opgetreden. Tegenwoordig is hij naast jurylid en enthousiast marathonloper ook advocaat, met een eigen praktijk in Boston.

Je kunt nu al je tickets bestellen voor deze sessies via deze website. Kies voor: CGN Clinicdag 2020 – Color Guard.
Hoe meer sessies je bezoekt, hoe voordeliger je uit bent.

Hou deze website in de gaten voor meer informatie over de sessies voor IP en IW!

Het Huis van Eemnes vind je hier:
Noordersingel 4
3755 EZ Eemnes

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/