Grootse CGN Clinicdag in gloednieuw Huis van Eemnes

Gepubliceerd op 31-01-2020 in Seizoen 2020

Grootse CGN Clinicdag in gloednieuw Huis van Eemnes

De dag na Contest Almere is het inmiddels traditie dat CGN een Clinicdag organiseert in Eemnes. Daarmee is het weekend van de laatste zaterdag van februari eigenlijk een mega-leerzaam weekend! Op zondag 1 maart kun je dus weer een dag lang kennis opzuigen van beroemde clinicians. Een unieke gelegenheid om op één dag heel veel nieuws te leren en te ervaren! Voor het eerst kan dat in het Huis van Eemnes, dat onlangs geopend is.

Voor Colorguards hebben we drie clinics van elk 75 minuten. Om te zorgen dat je niet hoeft te kiezen, zijn ze alle drie na elkaar gepland.

Om 10 uur begint Sylvia Vos met een praktijkworkshop equipment, met de nadruk op release/toss. Deze is voor leden en staffleden van alle niveaus. Zorg zelf voor je equipment en de juiste kleding en schoeisel voor een dik uur intensieve en leerzame training.

Om half twaalf zal Barry Davis je wegwijs maken in de GE-caption. Het is een Engelstalige theorieworkshop gericht op staffleden.

Barry zal uitleggen waar hij aan denkt als instructeur bij een GE ontwerp en daarbij putten uit zijn jarenlange ervaringen met Mayflower, die groepen én programma's hebben gehad in uiteenlopende classes, van WGUK Junior tot aan WGI World Class.

Hieu Nguyen start om 13:30 met de laatste CG Workshop. Dit is weer een praktijkworkshop, waarbij Hieu zich zal focussen op choreografie van dynamische inspanningsveranderingen in het movement boek, door te werken met improvisatie en het aanleren van een movement choreografie, en uitleggen hoe de leden in een warm up deze technieken kunnen worden aangeleerd.
Hieu is al sinds 2011 WGI jurylid en heeft onder meer ervaring bij World Winterguards als Alter Ego en St. Ann’s. Hij heeft ook meerdere zomers met The Cadets opgetreden. Tegenwoordig is hij naast jurylid en enthousiast marathonloper ook advocaat, met een eigen praktijk in Boston.

Je kunt nu al je tickets bestellen voor deze sessies via deze website. Kies voor: CGN Clinicdag 2020 – Color Guard.
Hoe meer sessies je bezoekt, hoe voordeliger je uit bent.

Hou deze website in de gaten voor meer informatie over de sessies voor IP en IW!

Het Huis van Eemnes vind je hier:
Noordersingel 4
3755 EZ Eemnes

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

DDF Beheer

Bezoek website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Bezoek website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Bezoek website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Bezoek website

Guard Gear UK

Guard Gear is one of the UK's leading distributors of equipment for Colourguard and Winterguard groups across the country and continent. We are also the only official European distributor of Design By King products.

Bezoek website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/