Koop tickets voor het CGN Vriendenfonds 2020

Published on 10-04-2020 in Seizoen 2020

Koop tickets voor het CGN Vriendenfonds 2020

Hartverwarmende berichten

We hebben het voor kopers van tickets én de verenigingen mogelijk gemaakt om (een deel van) hun kosten te doneren aan CGN. Daarmee leveren ze een bijdrage aan een toekomstvaste competitie voor zoveel liefhebbers en deelnemers.

Er zijn ook personen die zelf geen tickets hadden gekocht, en toch graag een mogelijkheid willen hebben om te doneren.
Bijvoorbeeld omdat ze via een vereniging kaartjes voor Leeuwarden en/of de CGN Championships hebben gekocht. Zij willen heel graag hun kaarten doneren maar de verenigingen hebben geen capaciteit om dit op individuele basis te inventariseren. Hier hebben wij natuurlijk alle begrip voor, want het gaat soms om meer dan 100 kaarten in één bestelling. Tegelijkertijd vinden we het hartverwarmend dat deze mensen toch hun tickets willen doneren aan CGN.
Ook krijgen we spontane verzoeken van mensen die willen doneren, zonder dat ze naar Eindhoven of Leeuwarden zouden komen. Wij vinden dit echt geweldig!

Wij hebben als CGN nu de mogelijkheid geopend om kaarten te ‘kopen’ voor het CGN VriendenFonds 2020. Dit werkt als volgt:

  • Ga naar Kaartverkoop
  • Daar staat nu een "Donatie-ticket CGN Vriendenfonds 2020"
  • Klik op Info & Bestel.
  • Je ziet nu twee verschillende varianten, beide kosten € 12,50 per ticket.
  • Het verschil is dat je naam met het ene ticket opgenomen wordt in de lijst van deelnemers aan het CGN Vriendenfonds.
  • Kies je voor het ticket "Anoniem", dan wordt je naam niet opgenomen in de lijst.
  • Stel het aantal kaarten in en klik op Betalen
  • Via iDeal reken je het aantal kaarten af.
  • Dat is het bedrag dat je doneert aan CGN.
  • Geen Anonieme tickets? Dan voegen wij zo snel mogelijk je naam toe aan de lijst met deelnemers aan het CGN Vriendenfonds 2020.

Of je nu anoniem wilt bijdragen of doneert en als deelnemer op de lijst komt: CGN, de medewerkers en de deelnemers zijn je even dankbaar.

De vorig jaar geïntroduceerde leus "Feel the heARTbeat" is in deze periode meer dan ooit waar gebleken voor de hele CGN familie!

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware 3D is used by marching ensembles across the world to develop their routines. Since 1982, Pyware has been the recognized leader in drill design software.

Available in 3 editions, Pyware 3D is the solution for ensembles of any size or skill.

Visit website

Brainpink

Visit website

Creativeorange

Creativeorange creates platforms where people come together to shop, book trips, like, share and discuss. Platforms which helps companies grow, gain insight and compete.

Visit website

PMD Consulting group

Visit website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Visit website

DDF Beheer

Visit website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Visit website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Visit website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Visit website

Guard Gear UK

Visit website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Visit website

Please note, you are leaving this website

Registration takes place via our Intranet. Click the link below to start your registration process.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Share this page

Enter your details below and the e-mail address of the person you want to share this page with.

Note: you will leave the website

http://www.videovault.eu/