Koop tickets voor het CGN Vriendenfonds 2020

Gepubliceerd op 10-04-2020 in Seizoen 2020

Koop tickets voor het CGN Vriendenfonds 2020

Hartverwarmende berichten

We hebben het voor kopers van tickets én de verenigingen mogelijk gemaakt om (een deel van) hun kosten te doneren aan CGN. Daarmee leveren ze een bijdrage aan een toekomstvaste competitie voor zoveel liefhebbers en deelnemers.

Er zijn ook personen die zelf geen tickets hadden gekocht, en toch graag een mogelijkheid willen hebben om te doneren.
Bijvoorbeeld omdat ze via een vereniging kaartjes voor Leeuwarden en/of de CGN Championships hebben gekocht. Zij willen heel graag hun kaarten doneren maar de verenigingen hebben geen capaciteit om dit op individuele basis te inventariseren. Hier hebben wij natuurlijk alle begrip voor, want het gaat soms om meer dan 100 kaarten in één bestelling. Tegelijkertijd vinden we het hartverwarmend dat deze mensen toch hun tickets willen doneren aan CGN.
Ook krijgen we spontane verzoeken van mensen die willen doneren, zonder dat ze naar Eindhoven of Leeuwarden zouden komen. Wij vinden dit echt geweldig!

Wij hebben als CGN nu de mogelijkheid geopend om kaarten te ‘kopen’ voor het CGN VriendenFonds 2020. Dit werkt als volgt:

  • Ga naar Kaartverkoop
  • Daar staat nu een "Donatie-ticket CGN Vriendenfonds 2020"
  • Klik op Info & Bestel.
  • Je ziet nu twee verschillende varianten, beide kosten € 12,50 per ticket.
  • Het verschil is dat je naam met het ene ticket opgenomen wordt in de lijst van deelnemers aan het CGN Vriendenfonds.
  • Kies je voor het ticket "Anoniem", dan wordt je naam niet opgenomen in de lijst.
  • Stel het aantal kaarten in en klik op Betalen
  • Via iDeal reken je het aantal kaarten af.
  • Dat is het bedrag dat je doneert aan CGN.
  • Geen Anonieme tickets? Dan voegen wij zo snel mogelijk je naam toe aan de lijst met deelnemers aan het CGN Vriendenfonds 2020.

Of je nu anoniem wilt bijdragen of doneert en als deelnemer op de lijst komt: CGN, de medewerkers en de deelnemers zijn je even dankbaar.

De vorig jaar geïntroduceerde leus "Feel the heARTbeat" is in deze periode meer dan ooit waar gebleken voor de hele CGN familie!

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/