Koop tickets voor het CGN Vriendenfonds 2020

Gepubliceerd op 10-04-2020 in Seizoen 2020

Koop tickets voor het CGN Vriendenfonds 2020

Hartverwarmende berichten

We hebben het voor kopers van tickets én de verenigingen mogelijk gemaakt om (een deel van) hun kosten te doneren aan CGN. Daarmee leveren ze een bijdrage aan een toekomstvaste competitie voor zoveel liefhebbers en deelnemers.

Er zijn ook personen die zelf geen tickets hadden gekocht, en toch graag een mogelijkheid willen hebben om te doneren.
Bijvoorbeeld omdat ze via een vereniging kaartjes voor Leeuwarden en/of de CGN Championships hebben gekocht. Zij willen heel graag hun kaarten doneren maar de verenigingen hebben geen capaciteit om dit op individuele basis te inventariseren. Hier hebben wij natuurlijk alle begrip voor, want het gaat soms om meer dan 100 kaarten in één bestelling. Tegelijkertijd vinden we het hartverwarmend dat deze mensen toch hun tickets willen doneren aan CGN.
Ook krijgen we spontane verzoeken van mensen die willen doneren, zonder dat ze naar Eindhoven of Leeuwarden zouden komen. Wij vinden dit echt geweldig!

Wij hebben als CGN nu de mogelijkheid geopend om kaarten te ‘kopen’ voor het CGN VriendenFonds 2020. Dit werkt als volgt:

  • Ga naar Kaartverkoop
  • Daar staat nu een "Donatie-ticket CGN Vriendenfonds 2020"
  • Klik op Info & Bestel.
  • Je ziet nu twee verschillende varianten, beide kosten € 12,50 per ticket.
  • Het verschil is dat je naam met het ene ticket opgenomen wordt in de lijst van deelnemers aan het CGN Vriendenfonds.
  • Kies je voor het ticket "Anoniem", dan wordt je naam niet opgenomen in de lijst.
  • Stel het aantal kaarten in en klik op Betalen
  • Via iDeal reken je het aantal kaarten af.
  • Dat is het bedrag dat je doneert aan CGN.
  • Geen Anonieme tickets? Dan voegen wij zo snel mogelijk je naam toe aan de lijst met deelnemers aan het CGN Vriendenfonds 2020.

Of je nu anoniem wilt bijdragen of doneert en als deelnemer op de lijst komt: CGN, de medewerkers en de deelnemers zijn je even dankbaar.

De vorig jaar geïntroduceerde leus "Feel the heARTbeat" is in deze periode meer dan ooit waar gebleken voor de hele CGN familie!

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

DDF Beheer

Bezoek website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Bezoek website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Bezoek website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Bezoek website

Guard Gear UK

Guard Gear is one of the UK's leading distributors of equipment for Colourguard and Winterguard groups across the country and continent. We are also the only official European distributor of Design By King products.

Bezoek website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/