Nieuw van CGN Media: Audio Podcasts - Andere Tijden: Art Development, Heaven can wait

Published on 20-01-2020 in CGN Media

Nieuw van CGN Media: Audio Podcasts - Andere Tijden: Art Development, Heaven can wait

Naast video's, biedt CGN Media vanaf nu ook Podcasts. Interviews, reportages, educatie, het kan allemaal. Neem rustig de tijd, of luister de podcast in etappes! In deze allereerste podcast ooit, gaan we terug in de tijd met Frank Ranzijn.

Podcast - Andere Tijden - Art Development

Een van vele befaamde deelnemers binnen de CGN familie was Art Development Winter Guard.

In 1993 zag hun zwaarbeladen Winterguard programma “Heaven Can Wait” het levenslicht, onder leiding van designers Frank Ranzijn en de legendarische persoonlijkheid Norbert van den Hout. Frank en Norbert zijn allebei opgenomen in de CGN Hall of Fame. Norbert overleed in 2004.
Frank vertelt in deze podcast hoe dit product tot stand kwam. Vanaf de vele discussies in het RITZ Cafe aan het Rembrandtsplein in Amsterdam waar Frank, Norbert wist te overtuigen om een mooi stijlvol programma met klasse te produceren, waarbij de focus lag op bewustwording voor HIV/AIDS problematiek, met name bij jongeren.
Maar ook over het verloop van dat seizoen.

Neem een cool frisdrankje/kop koffie en luister een uurtje naar dit CGN MEDIA PODCAST audio document over ART DEVELOPMENT “Andere Tijden”!

Co-Productie; CGN MEDIA met onze partner Ballistic Brass met Adri Berends en Matthias Michelsen

Luister Ballistic Brass elke dinsdag van 18:00 - 19:00 op Regio Radio Loco FM

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware 3D is used by marching ensembles across the world to develop their routines. Since 1982, Pyware has been the recognized leader in drill design software.

Available in 3 editions, Pyware 3D is the solution for ensembles of any size or skill.

Visit website

Brainpink

Visit website

Creativeorange

Creativeorange creates platforms where people come together to shop, book trips, like, share and discuss. Platforms which helps companies grow, gain insight and compete.

Visit website

PMD Consulting group

Visit website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Visit website

DDF Beheer

Visit website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Visit website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Visit website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Visit website

Guard Gear UK

Visit website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Visit website

Please note, you are leaving this website

Registration takes place via our Intranet. Click the link below to start your registration process.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Share this page

Enter your details below and the e-mail address of the person you want to share this page with.

Note: you will leave the website

http://www.videovault.eu/