Nieuw van CGN Media: Audio Podcasts - Andere Tijden: Art Development, Heaven can wait

Gepubliceerd op 20-01-2020 in CGN Media

Nieuw van CGN Media: Audio Podcasts - Andere Tijden: Art Development, Heaven can wait

Naast video's, biedt CGN Media vanaf nu ook Podcasts. Interviews, reportages, educatie, het kan allemaal. Neem rustig de tijd, of luister de podcast in etappes! In deze allereerste podcast ooit, gaan we terug in de tijd met Frank Ranzijn.

Podcast - Andere Tijden - Art Development

Een van vele befaamde deelnemers binnen de CGN familie was Art Development Winter Guard.

In 1993 zag hun zwaarbeladen Winterguard programma “Heaven Can Wait” het levenslicht, onder leiding van designers Frank Ranzijn en de legendarische persoonlijkheid Norbert van den Hout. Frank en Norbert zijn allebei opgenomen in de CGN Hall of Fame. Norbert overleed in 2004.
Frank vertelt in deze podcast hoe dit product tot stand kwam. Vanaf de vele discussies in het RITZ Cafe aan het Rembrandtsplein in Amsterdam waar Frank, Norbert wist te overtuigen om een mooi stijlvol programma met klasse te produceren, waarbij de focus lag op bewustwording voor HIV/AIDS problematiek, met name bij jongeren.
Maar ook over het verloop van dat seizoen.

Neem een cool frisdrankje/kop koffie en luister een uurtje naar dit CGN MEDIA PODCAST audio document over ART DEVELOPMENT “Andere Tijden”!

Co-Productie; CGN MEDIA met onze partner Ballistic Brass met Adri Berends en Matthias Michelsen

Luister Ballistic Brass elke dinsdag van 18:00 - 19:00 op Regio Radio Loco FM

Foto via Facebook - Art Development

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/