Nieuw van CGN Media: Audio Podcasts - Andere Tijden: Art Development, Heaven can wait

Gepubliceerd op 20-01-2020 in CGN Media

Nieuw van CGN Media: Audio Podcasts - Andere Tijden: Art Development, Heaven can wait

Naast video's, biedt CGN Media vanaf nu ook Podcasts. Interviews, reportages, educatie, het kan allemaal. Neem rustig de tijd, of luister de podcast in etappes! In deze allereerste podcast ooit, gaan we terug in de tijd met Frank Ranzijn.

Podcast - Andere Tijden - Art Development

Een van vele befaamde deelnemers binnen de CGN familie was Art Development Winter Guard.

In 1993 zag hun zwaarbeladen Winterguard programma “Heaven Can Wait” het levenslicht, onder leiding van designers Frank Ranzijn en de legendarische persoonlijkheid Norbert van den Hout. Frank en Norbert zijn allebei opgenomen in de CGN Hall of Fame. Norbert overleed in 2004.
Frank vertelt in deze podcast hoe dit product tot stand kwam. Vanaf de vele discussies in het RITZ Cafe aan het Rembrandtsplein in Amsterdam waar Frank, Norbert wist te overtuigen om een mooi stijlvol programma met klasse te produceren, waarbij de focus lag op bewustwording voor HIV/AIDS problematiek, met name bij jongeren.
Maar ook over het verloop van dat seizoen.

Neem een cool frisdrankje/kop koffie en luister een uurtje naar dit CGN MEDIA PODCAST audio document over ART DEVELOPMENT “Andere Tijden”!

Co-Productie; CGN MEDIA met onze partner Ballistic Brass met Adri Berends en Matthias Michelsen

Luister Ballistic Brass elke dinsdag van 18:00 - 19:00 op Regio Radio Loco FM

Foto via Facebook - Art Development

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

VSB Fonds

Het VSB Fonds ondersteunt CGN met haar pijler Educatie. Via feedback, workshops, clinics zowel fysiek als online content bereikt CGN honderden individuele leden en instructeurs. Hiermee brengt CGN de activiteit in haar geheel op een hoger niveau, jaar in jaar uit. Specifiek in 2021 heeft het VSB Fonds een financiële bijdrage geleverd waardoor de fysieke en online sessie mede mogelijk gemaakt werd in 2021 en 2022.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/