Robin Bogert in tweede deel podcast-serie “ANDERE TIJDEN”

Published on 12-03-2020 in CGN Media

Robin Bogert in tweede deel podcast-serie “ANDERE TIJDEN”

Robin Bogert (1983), geboren en getogen in Dordrecht, is nu onder andere trompettist bij De Donuts. Op zijn 7de jaar is hij trompet gaan spelen bij Jubal Dordrecht, wat hij tot zijn 27e altijd met plezier heeft gedaan. In 2003 heeft hij een DCI-seizoen bij de Madison Scouts in Amerika mogen meespelen. Dit was toch wel één van de hoogtepunten waar hij als klein jochie van droomde en nog bijna dagelijks met veel plezier aan terugdenkt. Toen hij was gestopt met spelen bij Jubal Dordrecht is hij bij Residence Big Band gaan spelen in Den Haag.

“Ik speel nu met heel veel plezier trompet bij de Donuts waar ik ontzettend veel mee krijg als het gaat om muziek van die fantastische mede muzikanten in deze band. Iedere repetitie en elk optreden is er weer één om naar uit te kijken. Ik hoop de luisteraar graag te zien bij één van onze optredens!”

Robin is een weergaloze amateur trompettist, die heden ten dage op vele bühnes staat en prachtige arrangementen mixt en speelt in zijn eigen studio. Bezoek zijn facebook pagina eens voor wat voorbeelden: https://www.facebook.com/robin.bogert.5

Deze podcast is gemaakt door het CGN Media Team in samenwerking met Ballistic Brass.

Je vindt de podcast in de playlist

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware 3D is used by marching ensembles across the world to develop their routines. Since 1982, Pyware has been the recognized leader in drill design software.

Available in 3 editions, Pyware 3D is the solution for ensembles of any size or skill.

Visit website

Brainpink

Visit website

Creativeorange

Creativeorange creates platforms where people come together to shop, book trips, like, share and discuss. Platforms which helps companies grow, gain insight and compete.

Visit website

PMD Consulting group

Visit website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Visit website

DDF Beheer

Visit website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Visit website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Visit website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Visit website

Guard Gear UK

Visit website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Visit website

Please note, you are leaving this website

Registration takes place via our Intranet. Click the link below to start your registration process.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Share this page

Enter your details below and the e-mail address of the person you want to share this page with.

Note: you will leave the website

http://www.videovault.eu/