Robin Bogert in tweede deel podcast-serie “ANDERE TIJDEN”

Gepubliceerd op 12-03-2020 in CGN Media

Robin Bogert in tweede deel podcast-serie “ANDERE TIJDEN”

Robin Bogert (1983), geboren en getogen in Dordrecht, is nu onder andere trompettist bij De Donuts. Op zijn 7de jaar is hij trompet gaan spelen bij Jubal Dordrecht, wat hij tot zijn 27e altijd met plezier heeft gedaan. In 2003 heeft hij een DCI-seizoen bij de Madison Scouts in Amerika mogen meespelen. Dit was toch wel één van de hoogtepunten waar hij als klein jochie van droomde en nog bijna dagelijks met veel plezier aan terugdenkt. Toen hij was gestopt met spelen bij Jubal Dordrecht is hij bij Residence Big Band gaan spelen in Den Haag.

“Ik speel nu met heel veel plezier trompet bij de Donuts waar ik ontzettend veel mee krijg als het gaat om muziek van die fantastische mede muzikanten in deze band. Iedere repetitie en elk optreden is er weer één om naar uit te kijken. Ik hoop de luisteraar graag te zien bij één van onze optredens!”

Robin is een weergaloze amateur trompettist, die heden ten dage op vele bühnes staat en prachtige arrangementen mixt en speelt in zijn eigen studio. Bezoek zijn facebook pagina eens voor wat voorbeelden: https://www.facebook.com/robin.bogert.5

Deze podcast is gemaakt door het CGN Media Team in samenwerking met Ballistic Brass.

Je vindt de podcast in de playlist

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/