Beeldverslag Internationale meeting met WGUK en MPA

Published on 14-05-2020 in CGN

Beeldverslag Internationale meeting met WGUK en MPA

Op 29 februari 2020 was een aantal bestuursleden van WGUK en MPA-UK op bezoek bij CGN in Almere om over diverse onderwerpen met elkaar te spreken, zoals ontwikkelingen in Europa. Dit alles nog vlak voor de grote uitbraak van Corona in Europa en de rest van de wereld. Desondanks werd het een mooi en waardevol gesprek, wat je nu in zijn geheel kunt bekijken.

CGN is in Europa de grootste organisatie op het gebied van Color Guard, Indoor Percussion en Indoor Winds. Inmiddels beginnen er in diverse Europese landen organisaties te ontstaan die zich hier ook mee bezig houden. Denk aan bijvoorbeeld Italie (IMSB) en Zweden (SIPAA).

Maar natuurlijk is onze grootste zusterorganisatie al 41 jaar lang WGUK (Winter Guard United Kingdom). Net als CGN zijn zij ontstaan uit een zomerorganisatie die Drum Corps wedstrijden organiseert (DCUK). En hoewel WGUK een aparte organisatie is ten opzichte van DCUK, vallen zij wel samen onder 1 moederorganisatie: MPA-UK (Marching & Performing Arts UK).

CGN heeft regelmatig overleg met alle Europese zusterorganisaties. CGN Media maakte deze keer een beeldverslag van het open gesprek tussen Alan Thompson (voorzitter van MPA UK), Mark Nicholson, voorzitter WGUK, Dave Barnham (vice-voorzitter WGUK en Paul Doop, voorzitter CGN.

Ze willen je kennis laten maken met WGUK (wat is het, wat doet het en wie zijn daar de mensen achter). Maar je kunt ook luisteren naar hun visie op ontwikkelingen in Europa.

Het is een uitzending van het gehele gesprek waar zo min mogelijk in is geknipt. "We wilden het zo transparant mogelijk maken," zegt Paul Doop, voorzitter van CGN.

Bekijk de video via de link op onze Video-pagina

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware 3D is used by marching ensembles across the world to develop their routines. Since 1982, Pyware has been the recognized leader in drill design software.

Available in 3 editions, Pyware 3D is the solution for ensembles of any size or skill.

Visit website

Brainpink

Visit website

Creativeorange

Creativeorange creates platforms where people come together to shop, book trips, like, share and discuss. Platforms which helps companies grow, gain insight and compete.

Visit website

PMD Consulting group

Visit website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Visit website

DDF Beheer

Visit website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Visit website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Visit website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Visit website

Guard Gear UK

Visit website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Visit website

Please note, you are leaving this website

Registration takes place via our Intranet. Click the link below to start your registration process.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Share this page

Enter your details below and the e-mail address of the person you want to share this page with.

Note: you will leave the website

http://www.videovault.eu/