Beeldverslag Internationale meeting met WGUK en MPA

Gepubliceerd op 14-05-2020 in CGN

Beeldverslag Internationale meeting met WGUK en MPA

Op 29 februari 2020 was een aantal bestuursleden van WGUK en MPA-UK op bezoek bij CGN in Almere om over diverse onderwerpen met elkaar te spreken, zoals ontwikkelingen in Europa. Dit alles nog vlak voor de grote uitbraak van Corona in Europa en de rest van de wereld. Desondanks werd het een mooi en waardevol gesprek, wat je nu in zijn geheel kunt bekijken.

CGN is in Europa de grootste organisatie op het gebied van Color Guard, Indoor Percussion en Indoor Winds. Inmiddels beginnen er in diverse Europese landen organisaties te ontstaan die zich hier ook mee bezig houden. Denk aan bijvoorbeeld Italië (IMSB) en Zweden (SIPAA).

Maar natuurlijk is onze grootste zusterorganisatie al 41 jaar lang WGUK (Winter Guard United Kingdom). Net als CGN zijn zij ontstaan uit een zomerorganisatie die Drum Corps wedstrijden organiseert (DCUK). En hoewel WGUK een aparte organisatie is ten opzichte van DCUK, vallen zij wel samen onder 1 moederorganisatie: MPA-UK (Marching & Performing Arts UK).

CGN heeft regelmatig overleg met alle Europese zusterorganisaties. CGN Media maakte deze keer een beeldverslag van het open gesprek tussen Alan Thompson (voorzitter van MPA UK), Mark Nicholson, voorzitter WGUK, Dave Barnham (vice-voorzitter WGUK en Paul Doop, voorzitter CGN.

Ze willen je kennis laten maken met WGUK (wat is het, wat doet het en wie zijn daar de mensen achter). Maar je kunt ook luisteren naar hun visie op ontwikkelingen in Europa.

Het is een uitzending van het gehele gesprek waar zo min mogelijk in is geknipt. "We wilden het zo transparant mogelijk maken," zegt Paul Doop, voorzitter van CGN.

Bekijk de video via de link op onze Video-pagina

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/