CGN collecteert online voor Phila Slag & Vlag

Published on 01-09-2020 in CGN

CGN collecteert online voor Phila Slag & Vlag

Phila Slag & Vlag is een prachtig en succesvol initiatief van CGN. In korte tijd zijn al tien verenigingen geholpen om groepen op te zetten voor mensen met een verstandelijke beperking. CGN wil deze groepen graag een podium blijven bieden, in 2021 en ook daarna. Via Handicap.nl gaat CGN daarom collecteren. Niet van deur naar deur, maar online. Je kunt onze digitale collectebus vullen op: https://handicapnl.digicollect.nl/cgn-secretariaat-phila-slag-vlag.

We weten nog niet wat er allemaal nog aan maatregelen gaat komen vanuit de overheid dus we weten nog helemaal niet hoe het CGN-seizoen 2021 eruit gaat zien. We hopen natuurlijk op een zo normaal mogelijk seizoen, maar daar is op dit moment nog weinig over te zeggen. In diezelfde onzekerheid zitten ook de verenigingen waar we met Phila Slag & Vlag groepen zijn begonnen of zouden beginnen. Wie herinnert zich niet die geweldige optredens op de CGN Championships de afgelopen twee jaren?

CGN is initiator van het project Phila Slag & Vlag. Samen met onze projectpartners Stichting Philadelphia Zorg en Handicap.nl gaan we ons de komende jaren inzetten om mensen met een verstandelijke beperking heerlijk muziek te laten maken of te laten dansen bij een lokale muziek- en/of dansvereniging. Dit kan een showband, marchingband, drumband, harmonie, fanfare, blaaskapel, brassband, een colorguardgroep zijn of een twirlteam maar ook een dansgroep. Op deze manier dragen we als CGN ons maatschappelijke steentje bij. Iedereen heeft kunnen zien wat voor plezier deze mensen hebben als ze kunnen spelen voor het CGN publiek en wat dat ons deed toen we er getuige van waren.

Inmiddels heeft het project bij 10 verenigingen geholpen een groep op te zetten voor mensen met een verstandelijke beperking. We willen dit de komende twee jaar naar 30 brengen. Dit is geweldig maar het is natuurlijk ook de bedoeling dat deze groepen zichtbaar zijn voor publiek. We willen die groepen natuurlijk een podium bieden op CGN-evenementen. Op onze CGN Championships zal er altijd een groep te zien zijn maar we willen ook deze groepen een eigen evenement geven binnen CGN. Daar doen natuurlijk ook de gewone groepen aan mee maar het evenement zal de aandacht vooral op de Phila Slag & Vlag groepen hebben. Natuurlijk speelt hier ook de maatregelen rond Corona een rol. Wij denken echter we ook via online evenementen met deze groep mensen hele mooie dingen kunnen doen.

Om dit te verwezenlijken is natuurlijk geld nodig. CGN betaalt dit allemaal uit de inkomsten van de evenementen. In de huidige omstandigheden wordt dit een enorme uitdaging. CGN sluit zich daarom aan bij de collecte van Handicap.nl om op deze manier geld in te zamelen zodat we de Phila Slag & Vlag groepen ook een mooie plek binnen het CGN kunnen geven en dat verdienen ze.

Klik op deze link en doneer: https://handicapnl.digicollect.nl/cgn-secretariaat-phila-slag-vlag

Iedere bijdrage, klein of groot, is welkom. CGN krijgt 50% van de opbrengsten om mooie momenten te creëren voor de Phila Slag&Vlaggroepen. Mogen wij op je steun rekenen? EN…..deel dit bericht gerust ook onder je eigen netwerk, graag zelfs.

Hartelijk dank

Het CGN Kernteam

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware 3D is used by marching ensembles across the world to develop their routines. Since 1982, Pyware has been the recognized leader in drill design software.

Available in 3 editions, Pyware 3D is the solution for ensembles of any size or skill.

Visit website

Brainpink

Visit website

Creativeorange

Creativeorange creates platforms where people come together to shop, book trips, like, share and discuss. Platforms which helps companies grow, gain insight and compete.

Visit website

PMD Consulting group

Visit website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Visit website

DDF Beheer

Visit website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Visit website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Visit website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Visit website

Guard Gear UK

Visit website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Visit website

Please note, you are leaving this website

Registration takes place via our Intranet. Click the link below to start your registration process.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Share this page

Enter your details below and the e-mail address of the person you want to share this page with.

Note: you will leave the website

http://www.videovault.eu/