CGN collecteert online voor Phila Slag & Vlag

Gepubliceerd op 01-09-2020 in CGN

CGN collecteert online voor Phila Slag & Vlag

Phila Slag & Vlag is een prachtig en succesvol initiatief van CGN. In korte tijd zijn al tien verenigingen geholpen om groepen op te zetten voor mensen met een verstandelijke beperking. CGN wil deze groepen graag een podium blijven bieden, in 2021 en ook daarna. Via Handicap.nl gaat CGN daarom collecteren. Niet van deur naar deur, maar online. Je kunt onze digitale collectebus vullen op: https://handicapnl.digicollect.nl/cgn-secretariaat-phila-slag-vlag.

We weten nog niet wat er allemaal nog aan maatregelen gaat komen vanuit de overheid dus we weten nog helemaal niet hoe het CGN-seizoen 2021 eruit gaat zien. We hopen natuurlijk op een zo normaal mogelijk seizoen, maar daar is op dit moment nog weinig over te zeggen. In diezelfde onzekerheid zitten ook de verenigingen waar we met Phila Slag & Vlag groepen zijn begonnen of zouden beginnen. Wie herinnert zich niet die geweldige optredens op de CGN Championships de afgelopen twee jaren?

CGN is initiator van het project Phila Slag & Vlag. Samen met onze projectpartners Stichting Philadelphia Zorg en Handicap.nl gaan we ons de komende jaren inzetten om mensen met een verstandelijke beperking heerlijk muziek te laten maken of te laten dansen bij een lokale muziek- en/of dansvereniging. Dit kan een showband, marchingband, drumband, harmonie, fanfare, blaaskapel, brassband, een colorguardgroep zijn of een twirlteam maar ook een dansgroep. Op deze manier dragen we als CGN ons maatschappelijke steentje bij. Iedereen heeft kunnen zien wat voor plezier deze mensen hebben als ze kunnen spelen voor het CGN publiek en wat dat ons deed toen we er getuige van waren.

Inmiddels heeft het project bij 10 verenigingen geholpen een groep op te zetten voor mensen met een verstandelijke beperking. We willen dit de komende twee jaar naar 30 brengen. Dit is geweldig maar het is natuurlijk ook de bedoeling dat deze groepen zichtbaar zijn voor publiek. We willen die groepen natuurlijk een podium bieden op CGN-evenementen. Op onze CGN Championships zal er altijd een groep te zien zijn maar we willen ook deze groepen een eigen evenement geven binnen CGN. Daar doen natuurlijk ook de gewone groepen aan mee maar het evenement zal de aandacht vooral op de Phila Slag & Vlag groepen hebben. Natuurlijk spelen hier ook de maatregelen rond Corona een rol. Wij willen echter dat deze groep mensen hele mooie dingen kunnen laten zien aan het CGN publiek, via gewone of online evenementen.

Om dit te verwezenlijken is natuurlijk geld nodig. CGN betaalt dit allemaal uit de inkomsten van de evenementen. In de huidige omstandigheden wordt dit een enorme uitdaging. CGN sluit zich daarom aan bij de collecte van Handicap.nl om op deze manier geld in te zamelen zodat we de Phila Slag & Vlag groepen ook een mooie plek binnen het CGN kunnen geven en dat verdienen ze.

Klik op deze link en doneer: https://handicapnl.digicollect.nl/cgn-secretariaat-phila-slag-vlag

Of nog eenvoudiger: scan de QR-code!

Iedere bijdrage, klein of groot, is welkom. CGN krijgt 50% van de opbrengsten om mooie momenten te creëren voor de Phila Slag & Vlag-groepen. Mogen wij op je steun rekenen? EN…..deel dit bericht gerust ook onder je eigen netwerk, graag zelfs.

Hartelijk dank

Het CGN Kernteam

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/