Published on 05-03-2020 in CGN

UPDATE: CGN en het Coronavirus

Laatst bijgewerkt: 28-02-2020; 09:00

In verband met de verspreiding van het coronavirus, is CGN inmiddels dagelijks in contact met instanties als RIVM en GGD om te kijken wat de betekenis kan zijn voor onze evenementen. CGN zal zich bij alle besluiten baseren op feiten en adviezen vanuit officiële instanties, zoals RIVM, GGD en eventueel ook vergelijkbare instanties in het buitenland.

Op dit moment (de datum en tijd vind je bovenaan dit bericht) is er nog geen enkele aanwijzing dat CGN iets moet aanpassen aan haar evenementen of aan haar houding richting deelnemende groepen, juryleden of bezoekers. Het zal duidelijk zijn dat de veranderingen elkaar in snel tempo opvolgen en we zullen er dan ook alles aan doen om iedereen de komende tijd een zo actueel mogelijk beeld te blijven geven.

Zaterdag aanstaande zouden er in Almere drie groepen deelnemen uit Italië. Zij komen uit Lombardije, maar allemaal uit regio’s buiten de “afgegrendelde delen” rondom Milaan. Inmiddels is duidelijk dat twee van de drie groepen niet naar Nederland komen.

UPDATE: de derde Italiaanse groep komt naar Almere om deel te nemen aan de wedstrijden. Zowel de instanties hier in Nederland als in Italië blijven aangeven dat er geen reden is om hen niet te ontvangen.

UPDATE: Jong Leven uit Brunssum zal niet naar Almere komen.

UPDATE: De prijsuitreikingen/retreats zullen in Almere "captains only" zijn, waarbij van iedere groep één lid (of stafflid) op de vloer wordt gevraagd.

Zolang er geen officieel verbod is op reizen vanuit of naar bepaalde gebieden, is het niet aan CGN om bepaalde groepen uit te sluiten. Zoals het ook niet aan CGN is om andere groepen te verplichten om te komen. Wij roepen echter iedereen op om zich net als wij zoveel mogelijk te baseren op feiten en adviezen vanuit officiële instanties. En op basis van die feiten tot een eigen besluit te komen.

Op de website van de RIVM vind je veel informatie, en ook een sectie met Vragen en antwoorden.

We zullen dit bericht regelmatig aanvullen en aanpassen als daar reden voor is, daarom vind je bovenaan de datum en tijd wanneer het voor het laatst is bijgewerkt

 Tip, deel dit bericht!

Evans

Evans Drumheads has been in the music industry for more than 40 years, and those six words best describe the history and vision of the company. Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators.

Visit website

Promark

The Promark company was founded in 1957 by Herb Brochstein, a professional drummer and drum shop owner. Promark has always been a family business and so continues with the 2011 purchase by D’Addario & Company from Herb’s son Maury. The offices and factory remain in Houston, Texas; manufacturing hickory, maple and Japanese Shira Kashi™ Oak (Promark was the first American drumstick company to successfully market sustainable Japanese Oak) drumsticks in its modern 90,000 square foot facility.

Visit website

Pyware

Pyware 3D is used by marching ensembles across the world to develop their routines. Since 1982, Pyware has been the recognized leader in drill design software.

Available in 3 editions, Pyware 3D is the solution for ensembles of any size or skill.

Visit website

Brainpink

Visit website

Creativeorange

Creativeorange creates platforms where people come together to shop, book trips, like, share and discuss. Platforms which helps companies grow, gain insight and compete.

Visit website

Think one

Visit website

PMD Consulting group

Visit website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Visit website

VSB Fonds

Het VSB Fonds ondersteunt CGN met haar pijler Educatie. Via feedback, workshops, clinics zowel fysiek als online content bereikt CGN honderden individuele leden en instructeurs. Hiermee brengt CGN de activiteit in haar geheel op een hoger niveau, jaar in jaar uit. Specifiek in 2021 heeft het VSB Fonds een financiële bijdrage geleverd waardoor de fysieke en online sessie mede mogelijk gemaakt werd in 2021 en 2022.

Visit website

Please note, you are leaving this website

Registration takes place via our Intranet. Click the link below to start your registration process.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Share this page

Enter your details below and the e-mail address of the person you want to share this page with.

Note: you will leave the website

http://www.videovault.eu/