De I&E competitie komt terug bij CGN

Published on 19-02-2019 in CGN

De I&E competitie komt terug bij CGN

Solo en Ensemble Wedstrijden op de CGN Slagwerkdag 2019

Na enkele jaren weg te zijn geweest, zal CGN de ooit befaamde Individuals & Ensemble competitie in dit jubileumjaar terugbrengen in het circuit. Tijdens de CGN Slagwerkdag empowered by D’Addario zal deze competitie plaatsvinden. We roepen alle slagwerkers op om zich hiervoor aan te melden. Het is leuk, leerzaam en spannend om als spelers met elkaar in op individueel of ensembleniveau in competitie te gaan. In het verleden heeft dit prachtige performances tot gevolg gehad. Het maakt niet uit of het Amerikaanse stijl, Zwitserse of traditionele stijl is…. alle stijlen kunnen meedoen. In het verleden heeft CGN bewezen zeker geen voorkeur te geven aan de Amerikaanse stijl getuige de winnaars die ook uit de traditionele hoek kwamen.

De reglementering is simpel: Je speelt een stuk van minimaal 2,5 en maximaal 4 minuten waarbij je laat zien wat je kunt op Technisch/Muzikaal vlak en hoe je dat verkoopt aan het publiek. Onder het oog van een deskundige jury laat je het publiek genieten van jouw performance. Meedoen kan in de volgende categorieën:

  • Snare Individual
  • Tenor/multitom Individual
  • Mallet Individual
  • Percussion Ensemble (minimaal 2 personen, maximaal 8)

Bij de ensembles is electronica toegestaan en bij de individuals is versterking toegestaan.

Schrijf je vandaag nog in!

Inschrijven kan door het formulier in te vullen op de overzichtspagina van de Nationale CGN Slagwerkdag.

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware 3D is used by marching ensembles across the world to develop their routines. Since 1982, Pyware has been the recognized leader in drill design software.

Available in 3 editions, Pyware 3D is the solution for ensembles of any size or skill.

Visit website

Brainpink

Visit website

Creativeorange

Creativeorange creates platforms where people come together to shop, book trips, like, share and discuss. Platforms which helps companies grow, gain insight and compete.

Visit website

PMD Consulting group

Visit website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Visit website

DDF Beheer

Visit website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Visit website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Visit website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Visit website

Guard Gear UK

Visit website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Visit website

Please note, you are leaving this website

Registration takes place via our Intranet. Click the link below to start your registration process.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Share this page

Enter your details below and the e-mail address of the person you want to share this page with.

Note: you will leave the website

http://www.videovault.eu/