De I&E competitie komt terug bij CGN

Gepubliceerd op 19-02-2019 in CGN

De I&E competitie komt terug bij CGN

Solo en Ensemble Wedstrijden op de CGN Slagwerkdag 2019

Na enkele jaren weg te zijn geweest, zal CGN de ooit befaamde Individuals & Ensemble competitie in dit jubileumjaar terugbrengen in het circuit. Tijdens de CGN Slagwerkdag empowered by D’Addario zal deze competitie plaatsvinden. We roepen alle slagwerkers op om zich hiervoor aan te melden. Het is leuk, leerzaam en spannend om als spelers met elkaar in op individueel of ensembleniveau in competitie te gaan. In het verleden heeft dit prachtige performances tot gevolg gehad. Het maakt niet uit of het Amerikaanse stijl, Zwitserse of traditionele stijl is…. alle stijlen kunnen meedoen. In het verleden heeft CGN bewezen zeker geen voorkeur te geven aan de Amerikaanse stijl getuige de winnaars die ook uit de traditionele hoek kwamen.

De reglementering is simpel: Je speelt een stuk van minimaal 2,5 en maximaal 4 minuten waarbij je laat zien wat je kunt op Technisch/Muzikaal vlak en hoe je dat verkoopt aan het publiek. Onder het oog van een deskundige jury laat je het publiek genieten van jouw performance. Meedoen kan in de volgende categorieën:

  • Snare Individual
  • Tenor/multitom Individual
  • Mallet Individual
  • Percussion Ensemble (minimaal 2 personen, maximaal 8)

Bij de ensembles is electronica toegestaan en bij de individuals is versterking toegestaan.

Schrijf je vandaag nog in!

Inschrijven kan door het formulier in te vullen op de overzichtspagina van de Nationale CGN Slagwerkdag.

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/