Workshops op het CGN Congres

Published on 01-10-2019 in CGN

Workshops op het CGN Congres

Terwijl de inschrijving voor seizoen 2020 nog niet begonnen is, zijn de voorbereidingen voor het aankomende seizoen uiteraard wel in volle gang. De aftrap van elk nieuw seizoen is al jaren het CGN Congres op de tweede zondag van oktober in Eemnes.

Op 13 oktober praten we in de ochtend weer iedereen bij over alles wat je moet weten in voorbereiding op het nieuwe seizoen. En in de middag zijn er uiteraard weer workshops. Voor de colorguards zijn dat deze keer weer twee top-sessies van Merel Hoogendoorn en Edwin Beens.

Merel Hoogendoorn: Scoren op Design Analysis ?!
Doelgroep: A en Open

Design Analysis wordt wel vaak als de meest ingewikkelde caption ervaren. Maar is dat nou wel zo? En hoe kan in je ontwerpfase Design Analysis elementen inbouwen? Na een korte introductie van Merel om onze kennis op te frissen, gaan we met elkaar in gesprek. In een open discussie waarin we van elkaar en met elkaar leren hoe we de DA caption naar een niveau hoger kunnen tillen. Daarbij gebruiken we ook video’s als ondersteuning en discussiemateriaal.

Edwin Beens: Het lezen van de Recap
Doelgroep: iedereen

Welke (verborgen) boodschappen zijn er allemaal in de verschillende scores te vinden op de verschillende captions? Het gaat dan om zowel Wat, Hoe en het Totaal. En geldt de boodschap uit die score ook voor de manier waarop juryleden bepaalde aspecten bespreken op de file? Edwin geeft uitleg en we gaan kijken wat de aanwezigen van bepaalde voorbeelden vinden, en of we allemaal dezelfde boodschap ontdekken en ervaren.

Uiteraard zullen er ook weer workshops zijn voor Percussion en Winds deelnemers.

Het CGN Congres is op zondag 13 oktober in De Hilt in Eemnes en begint om 10:00 uur.

Details over de start van de inschrijving voor het Congres én de wedstrijden van het nieuwe seizoen volgen zo snel mogelijk.

 Tip, deel dit bericht!

Evans

Evans Drumheads has been in the music industry for more than 40 years, and those six words best describe the history and vision of the company. Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators.

Visit website

Promark

The Promark company was founded in 1957 by Herb Brochstein, a professional drummer and drum shop owner. Promark has always been a family business and so continues with the 2011 purchase by D’Addario & Company from Herb’s son Maury. The offices and factory remain in Houston, Texas; manufacturing hickory, maple and Japanese Shira Kashi™ Oak (Promark was the first American drumstick company to successfully market sustainable Japanese Oak) drumsticks in its modern 90,000 square foot facility.

Visit website

Pyware

Pyware 3D is used by marching ensembles across the world to develop their routines. Since 1982, Pyware has been the recognized leader in drill design software.

Available in 3 editions, Pyware 3D is the solution for ensembles of any size or skill.

Visit website

Brainpink

Visit website

Creativeorange

Creativeorange creates platforms where people come together to shop, book trips, like, share and discuss. Platforms which helps companies grow, gain insight and compete.

Visit website

Think one

Visit website

PMD Consulting group

Visit website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Visit website

VSB Fonds

Het VSB Fonds ondersteunt CGN met haar pijler Educatie. Via feedback, workshops, clinics zowel fysiek als online content bereikt CGN honderden individuele leden en instructeurs. Hiermee brengt CGN de activiteit in haar geheel op een hoger niveau, jaar in jaar uit. Specifiek in 2021 heeft het VSB Fonds een financiële bijdrage geleverd waardoor de fysieke en online sessie mede mogelijk gemaakt werd in 2021 en 2022.

Visit website

Please note, you are leaving this website

Registration takes place via our Intranet. Click the link below to start your registration process.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Share this page

Enter your details below and the e-mail address of the person you want to share this page with.

Note: you will leave the website

http://www.videovault.eu/