Workshops op het CGN Congres

Gepubliceerd op 01-10-2019 in CGN

Workshops op het CGN Congres

Terwijl de inschrijving voor seizoen 2020 nog niet begonnen is, zijn de voorbereidingen voor het aankomende seizoen uiteraard wel in volle gang. De aftrap van elk nieuw seizoen is al jaren het CGN Congres op de tweede zondag van oktober in Eemnes.

Op 13 oktober praten we in de ochtend weer iedereen bij over alles wat je moet weten in voorbereiding op het nieuwe seizoen. En in de middag zijn er uiteraard weer workshops. Voor de colorguards zijn dat deze keer weer twee top-sessies van Merel Hoogendoorn en Edwin Beens.

Merel Hoogendoorn: Scoren op Design Analysis ?!
Doelgroep: A en Open, maar iedereen is welkom!

Design Analysis wordt wel vaak als de meest ingewikkelde caption ervaren. Maar is dat nou wel zo? En hoe kan in je ontwerpfase Design Analysis elementen inbouwen? Na een korte introductie van Merel om onze kennis op te frissen, gaan we met elkaar in gesprek. In een open discussie waarin we van elkaar en met elkaar leren hoe we de DA caption naar een niveau hoger kunnen tillen. Daarbij gebruiken we ook video’s als ondersteuning en discussiemateriaal. De video's zijn vooral op A-Class niveau, dus deze staffleden nodigen we in het bijzonder uit. Maar natuurlijk is Design Analysis een caption in alle classes en dus zal ieder stafflid mee kunnen doen in de discussie!

Edwin Beens: Het lezen van de Recap
Doelgroep: iedereen is welkom!

Welke (verborgen) boodschappen zijn er allemaal in de verschillende scores te vinden op de verschillende captions? Het gaat dan om zowel Wat, Hoe en het Totaal. En geldt de boodschap uit die score ook voor de manier waarop juryleden bepaalde aspecten bespreken op de file? Edwin geeft uitleg en we gaan kijken wat de aanwezigen van bepaalde voorbeelden vinden, en of we allemaal dezelfde boodschap ontdekken en ervaren.

Uiteraard zullen er ook weer workshops zijn voor Percussion en Winds deelnemers.

Het CGN Congres is op zondag 13 oktober in De Hilt in Eemnes en begint om 10:00 uur.

Details over de start van de inschrijving voor het Congres én de wedstrijden van het nieuwe seizoen volgen zo snel mogelijk.

Ronde tafel gesprek: Kampioensfeest in Leeuwarden
Doelgroep: bestuur en staff Kids en Cadets units, maar iedereen is welkom!

In 2020 zullen de Kids en Cadets class units hun eigen kampioensfeest hebben in Leeuwarden. Uiteraard willen we hier een feest van maken voor alle deelnemers, begeleiders en het publiek. Daarom willen we met elkaar ideeën gaan verzamelen en met elkaar afspreken wie wat gaat doen of regelen.

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/