Workshops op het CGN Congres

Gepubliceerd op 01-10-2019 in CGN

Workshops op het CGN Congres

Terwijl de inschrijving voor seizoen 2020 nog niet begonnen is, zijn de voorbereidingen voor het aankomende seizoen uiteraard wel in volle gang. De aftrap van elk nieuw seizoen is al jaren het CGN Congres op de tweede zondag van oktober in Eemnes.

Op 13 oktober praten we in de ochtend weer iedereen bij over alles wat je moet weten in voorbereiding op het nieuwe seizoen. En in de middag zijn er uiteraard weer workshops. Voor de colorguards zijn dat deze keer weer twee top-sessies van Merel Hoogendoorn en Edwin Beens.

Merel Hoogendoorn: Scoren op Design Analysis ?!
Doelgroep: A en Open, maar iedereen is welkom!

Design Analysis wordt wel vaak als de meest ingewikkelde caption ervaren. Maar is dat nou wel zo? En hoe kan in je ontwerpfase Design Analysis elementen inbouwen? Na een korte introductie van Merel om onze kennis op te frissen, gaan we met elkaar in gesprek. In een open discussie waarin we van elkaar en met elkaar leren hoe we de DA caption naar een niveau hoger kunnen tillen. Daarbij gebruiken we ook video’s als ondersteuning en discussiemateriaal. De video's zijn vooral op A-Class niveau, dus deze staffleden nodigen we in het bijzonder uit. Maar natuurlijk is Design Analysis een caption in alle classes en dus zal ieder stafflid mee kunnen doen in de discussie!

Edwin Beens: Het lezen van de Recap
Doelgroep: iedereen is welkom!

Welke (verborgen) boodschappen zijn er allemaal in de verschillende scores te vinden op de verschillende captions? Het gaat dan om zowel Wat, Hoe en het Totaal. En geldt de boodschap uit die score ook voor de manier waarop juryleden bepaalde aspecten bespreken op de file? Edwin geeft uitleg en we gaan kijken wat de aanwezigen van bepaalde voorbeelden vinden, en of we allemaal dezelfde boodschap ontdekken en ervaren.

Uiteraard zullen er ook weer workshops zijn voor Percussion en Winds deelnemers.

Het CGN Congres is op zondag 13 oktober in De Hilt in Eemnes en begint om 10:00 uur.

Details over de start van de inschrijving voor het Congres én de wedstrijden van het nieuwe seizoen volgen zo snel mogelijk.

Ronde tafel gesprek: Kampioensfeest in Leeuwarden
Doelgroep: bestuur en staff Kids en Cadets units, maar iedereen is welkom!

In 2020 zullen de Kids en Cadets class units hun eigen kampioensfeest hebben in Leeuwarden. Uiteraard willen we hier een feest van maken voor alle deelnemers, begeleiders en het publiek. Daarom willen we met elkaar ideeën gaan verzamelen en met elkaar afspreken wie wat gaat doen of regelen.

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

DDF Beheer

Bezoek website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Bezoek website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Bezoek website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Bezoek website

Guard Gear UK

Guard Gear is one of the UK's leading distributors of equipment for Colourguard and Winterguard groups across the country and continent. We are also the only official European distributor of Design By King products.

Bezoek website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/