Wat gaat jouw vereniging doen in 2021?

Published on 13-04-2020 in Seizoen 2021

Wat gaat jouw vereniging doen in 2021?

Kom naar de CGN Informatieavond 2021
bron van informatie en inspiratie

De CGN Informatieavond is een inmiddels jaarlijks terugkerende avond voor iedereen die vooruit wil kijken naar het CGN seizoen 2021. Verenigingen die overwegen hun eerste stappen op de CGN vloer te zetten, kunnen hier kennismaken met deze wintercompetitie. Op dinsdag 15 september organiseren we dit voor het eerst in een online-versie. We gaan uit van dezelfde interactie als normaal, met voorlichting over CGN en ervaringen van mensen die al jaren meedoen in dit unieke circuit.

Om je in te schrijven, vind je hier onderaan een link naar een inschrijfformulier.

Op dit moment ben je waarschijnlijk meer bezig met het Coronavirus en het bedenken hoe je deze tijd kunt doorkomen. Maar hopelijk kijk je ook nog steeds vooruit. Bij CGN zijn we in elk geval al bezig met het seizoen 2021. Dit zal ook voor veel verenigingen zo zijn.
Vragen als: Wat gaan we volgend jaar doen, komt er een nieuw muziekprogramma, een nieuwe show of toch maar doorgaan met het product van 2020? Dan komt ook snel de vraag naar boven hoe het nieuwe seizoen er uit zal gaan zien qua opbouw, optredens, bezetting etc.

We zitten in een periode waarin nu net weer mogelijk is om te repeteren. Onbekend is nog hoe lang dit gaat duren. Maar je wilt in 2021 vast en zeker goed beslagen ten ijs komen. Daarom kun je in de wintermaanden je leden extra stimuleren door een relatief kort programma te brengen in een spannende competitie en voor volle tribunes. Iedereen weet dat eigenlijk alleen optredens de ontwikkeling versnellen en de kwaliteit van je groep merkbaar verhogen.
Het wedstrijdcircuit van CGN is dé competitie waarmee dit kan na (of misschien nog wel ín) deze bijzondere periode.
Op de CGN Informatieavond kunnen we je er al veel over vertellen!

Op deze avond vertelt CGN aan alle geïnteresseerden wat Indoor Percussion, Indoor Winds en Color Guard is en vooral wat CGN je daarin kan bieden. Al ruim 40 jaar organiseert CGN wedstrijden en clinics voor muziek- en dansverenigingen met als doel kwaliteitsverbetering en plezier. Van half januari tot en met eind maart, dus in een tijdsbestek dat prima is te overzien. We horen niet voor niets van veel deelnemende verenigingen dat deelname aan ons circuit hen veel heeft geleerd en dat de kwaliteit meetbaar beter is geworden.

Op de CGN Informatieavond wordt hier uitleg over gegeven. Alle vragen die je hebt kunnen daar gesteld worden. Het blijkt vaak dat er veel beelden zijn over het CGN circuit, tijdens de informatieavond is er alle ruimte om die beelden te delen en te toetsen.
Een ander groot voordeel van de informatieavond is dat er ook veel verschillende verenigingen zijn. We zien dat er veel contacten worden gelegd, die later van onschatbare waarde blijken. Dat kan gaan van gastoptredens bij elkaar tot en met hulp tijdens het seizoen. Er zijn namelijk ook verenigingen bij die al deelnemen aan het CGN circuit en die aanwezig zijn om actief hun hulp aan te bieden.

Nieuwsgierig geworden? Meld je vereniging aan voor de CGN Informatieavond 2021. Neem deel met alle mensen die er interesse in hebben, van bestuurders tot instructeurs of enthousiaste leden. Schrijf je wel in, zodat we genoeg koffie en thee kunnen regelen.

De CGN Informatieavond 2021 is op dinsdag 15 september 2020 en vindt online plaats. Als je je nu inschrijft, ontvang je op tijd de link voor deze meeting!

We zien je graag op de CGN Informatieavond 2021!

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware 3D is used by marching ensembles across the world to develop their routines. Since 1982, Pyware has been the recognized leader in drill design software.

Available in 3 editions, Pyware 3D is the solution for ensembles of any size or skill.

Visit website

Brainpink

Visit website

Creativeorange

Creativeorange creates platforms where people come together to shop, book trips, like, share and discuss. Platforms which helps companies grow, gain insight and compete.

Visit website

PMD Consulting group

Visit website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Visit website

DDF Beheer

Visit website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Visit website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Visit website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Visit website

Guard Gear UK

Visit website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Visit website

Please note, you are leaving this website

Registration takes place via our Intranet. Click the link below to start your registration process.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Share this page

Enter your details below and the e-mail address of the person you want to share this page with.

Note: you will leave the website

http://www.videovault.eu/