Wat gaat jouw vereniging doen in 2021?

Gepubliceerd op 13-04-2020 in Seizoen 2021

Wat gaat jouw vereniging doen in 2021?

Kom naar de CGN Informatieavond 2021
bron van informatie en inspiratie

De CGN Informatieavond is een inmiddels jaarlijks terugkerende avond voor iedereen die vooruit wil kijken naar het CGN seizoen 2021. Verenigingen die overwegen hun eerste stappen op de CGN vloer te zetten, kunnen hier kennismaken met deze wintercompetitie. Op dinsdag 15 september organiseren we dit voor het eerst in een online-versie. We gaan uit van dezelfde interactie als normaal, met voorlichting over CGN en ervaringen van mensen die al jaren meedoen in dit unieke circuit.

Om je in te schrijven, vind je hier onderaan een link naar een inschrijfformulier.

Op dit moment ben je waarschijnlijk meer bezig met het Coronavirus en het bedenken hoe je deze tijd kunt doorkomen. Maar hopelijk kijk je ook nog steeds vooruit. Bij CGN zijn we in elk geval al bezig met het seizoen 2021. Dit zal ook voor veel verenigingen zo zijn.
Vragen als: Wat gaan we volgend jaar doen, komt er een nieuw muziekprogramma, een nieuwe show of toch maar doorgaan met het product van 2020? Dan komt ook snel de vraag naar boven hoe het nieuwe seizoen er uit zal gaan zien qua opbouw, optredens, bezetting etc.

We zitten in een periode waarin nu net weer mogelijk is om te repeteren. Onbekend is nog hoe lang dit gaat duren. Maar je wilt in 2021 vast en zeker goed beslagen ten ijs komen. Daarom kun je in de wintermaanden je leden extra stimuleren door een relatief kort programma te brengen in een spannende competitie en voor volle tribunes. Iedereen weet dat eigenlijk alleen optredens de ontwikkeling versnellen en de kwaliteit van je groep merkbaar verhogen.
Het wedstrijdcircuit van CGN is dé competitie waarmee dit kan na (of misschien nog wel ín) deze bijzondere periode.
Op de CGN Informatieavond kunnen we je er al veel over vertellen!

Op deze avond vertelt CGN aan alle geïnteresseerden wat Indoor Percussion, Indoor Winds en Color Guard is en vooral wat CGN je daarin kan bieden. Al ruim 40 jaar organiseert CGN wedstrijden en clinics voor muziek- en dansverenigingen met als doel kwaliteitsverbetering en plezier. Van half januari tot en met eind maart, dus in een tijdsbestek dat prima is te overzien. We horen niet voor niets van veel deelnemende verenigingen dat deelname aan ons circuit hen veel heeft geleerd en dat de kwaliteit meetbaar beter is geworden.

Op de CGN Informatieavond wordt hier uitleg over gegeven. Alle vragen die je hebt kunnen daar gesteld worden. Het blijkt vaak dat er veel beelden zijn over het CGN circuit, tijdens de informatieavond is er alle ruimte om die beelden te delen en te toetsen.
Een ander groot voordeel van de informatieavond is dat er ook veel verschillende verenigingen zijn. We zien dat er veel contacten worden gelegd, die later van onschatbare waarde blijken. Dat kan gaan van gastoptredens bij elkaar tot en met hulp tijdens het seizoen. Er zijn namelijk ook verenigingen bij die al deelnemen aan het CGN circuit en die aanwezig zijn om actief hun hulp aan te bieden.

Nieuwsgierig geworden? Meld je vereniging aan voor de CGN Informatieavond 2021. Neem deel met alle mensen die er interesse in hebben, van bestuurders tot instructeurs of enthousiaste leden. Schrijf je wel in, zodat we genoeg koffie en thee kunnen regelen.

De CGN Informatieavond 2021 is op dinsdag 15 september 2020 en vindt online plaats. Als je je nu inschrijft, ontvang je op tijd de link voor deze meeting!

We zien je graag op de CGN Informatieavond 2021!

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/