CGN Seizoen 2022 start op 14 september 2021

Published on 22-06-2021 in Seizoen 2022

CGN Seizoen 2022 start op 14 september 2021

Het CGN Online seizoen 2021 is nog maar net een paar weken achter de rug en het kernteam van CGN is alweer druk bezig met de voorbereidingen van het seizoen 2022. We gaan er nu vanuit dat dit een redelijk normaal seizoen zal zijn zoals we gewend zijn bij CGN. In de loop van de komende weken zullen we steeds wat meer bekend maken. Vandaag beginnen we met de contestdata en locaties. De locaties zijn nog onder voorbehoud.

Het seizoen start met de inmiddels gewaardeerde en goedbezochte CGN voorlichtingsavond 2022. Deze avond is vooral bedoeld voor groepen die nog niet eerder aan het CGN circuit hebben meegedaan of waarvoor het al een tijdje geleden is. Op zondag 10 oktober komen bijna alle groepen dan weer voor het eerst bijelkaar voor het CGN Congres seizoen 2022. Dit is in principe een regulier congres dus waar we fysiek bij elkaar zullen komen. Uiteraard zullen we de dan geldende richtlijnen (indien die er nog zijn) vanuit het RIVM volgen. Op 8 januari 2022 start het circus dan echt met de eerste contest.

Data seizoen 2022

  • 14 september 2021 ONLINE CGN Voorlichtingsavond 2022
  • 10 oktober 2021 Eemnes CGN Congres seizoen 2022
  • 8 januari 2022 Drachten Contest (CG)
  • 15 januari 2022 Aalsmeer Contest (CG)
  • 5 februari 2022 Wijchen Contest (CG/IPC/IWC)
  • 19 februari 2022 Almere Internationale Contest/Elite Event (CG/IPC/IWC)
  • 20 februari 2022 Eemnes Clinicdag voor CG/IPC/IWC
  • 12 maart 2022 Leeuwarden Contest (CG/IPC/IWC)
  • 26 maart 2022 Eindhoven CGN Championships 2022

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware 3D is used by marching ensembles across the world to develop their routines. Since 1982, Pyware has been the recognized leader in drill design software.

Available in 3 editions, Pyware 3D is the solution for ensembles of any size or skill.

Visit website

Brainpink

Visit website

Creativeorange

Creativeorange creates platforms where people come together to shop, book trips, like, share and discuss. Platforms which helps companies grow, gain insight and compete.

Visit website

PMD Consulting group

Visit website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Visit website

DDF Beheer

Visit website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Visit website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Visit website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Visit website

Guard Gear UK

Visit website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Visit website

Please note, you are leaving this website

Registration takes place via our Intranet. Click the link below to start your registration process.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Share this page

Enter your details below and the e-mail address of the person you want to share this page with.

Note: you will leave the website

http://www.videovault.eu/