CGN Seizoen 2022 start op 14 september 2021

Gepubliceerd op 22-06-2021 in Seizoen 2022

CGN Seizoen 2022 start op 14 september 2021

Het CGN Online seizoen 2021 is nog maar net een paar weken achter de rug en het kernteam van CGN is alweer druk bezig met de voorbereidingen van het seizoen 2022. We gaan er nu vanuit dat dit een redelijk normaal seizoen zal zijn zoals we gewend zijn bij CGN. In de loop van de komende weken zullen we steeds wat meer bekend maken. Vandaag beginnen we met de contestdata en locaties. De locaties zijn nog onder voorbehoud.

Het seizoen start met de inmiddels gewaardeerde en goedbezochte CGN voorlichtingsavond 2022. Deze avond is vooral bedoeld voor groepen die nog niet eerder aan het CGN circuit hebben meegedaan of waarvoor het al een tijdje geleden is. Op zondag 10 oktober komen bijna alle groepen dan weer voor het eerst bijelkaar voor het CGN Congres seizoen 2022. Dit is in principe een regulier congres dus waar we fysiek bij elkaar zullen komen. Uiteraard zullen we de dan geldende richtlijnen (indien die er nog zijn) vanuit het RIVM volgen. Op 8 januari 2022 start het circus dan echt met de eerste contest.

Data seizoen 2022

  • 14 september 2021 ONLINE - CGN Voorlichtingsavond 2022
  • 10 oktober 2021 Eemnes - CGN Congres seizoen 2022
  • 8 januari 2022 Drachten - Contest (CG)
  • 15 januari 2022 Aalsmeer - Contest (CG)
  • 5 februari 2022 Wijchen - Contest (CG/IPC/IWC)
  • 19 februari 2022 Almere - Internationale Contest/Elite Event (CG/IPC/IWC)
  • 20 februari 2022 Eemnes - Clinicdag voor CG/IPC/IWC
  • 12 maart 2022 Leeuwarden - Contest (CG/IPC/IWC)
  • 26 maart 2022 Eindhoven - CGN Championships 2022

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

DDF Beheer

Bezoek website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Bezoek website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Bezoek website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Bezoek website

Guard Gear UK

Guard Gear is one of the UK's leading distributors of equipment for Colourguard and Winterguard groups across the country and continent. We are also the only official European distributor of Design By King products.

Bezoek website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/