Published on 26-09-2021 in Seizoen 2022

Dinsdag 28 september Online Informatieavond seizoen 2022!

CGN 2022: Geeft de club een doel en energie voor een mooi 2022!

We zijn allemaal opgestart na de lange coronatijd met al haar beperkingen. CGN staat in de startblokken met 6 evenementen en haar grote finale eind maart 2022. Veel verenigingen gebruiken het circuit om de leden een doel te geven om naar te werken. Een nieuw programma, een nieuw stuk show, opbouw naar het WMC, jeugdleden een uitdaging geven….allemaal redenen voor verenigingen om mee te doen. Daarnaast natuurlijk de hoogstaande artistieke producten van de vele color guardgroepen die Nederland en onze buurlanden rijk zijn.

Voor Color Guardgroepen is CGN de competitie waar ze leren om het beste uit hun zelf te halen. Nederland draait al jaren mee in de wereldtop en heeft een zeer actieve colorguardcommunity in Nederland. Maar ook vele buitenlandse groepen vinden de weg naar de CGN Competitie om zich te kunnen meten en beter te worden.

Voor veel slagwerk en showbands is CGN vaak de kraamkamer voor hun nieuwe producten. De slagwerk en brasscompetitie van CGN stimuleert kwaliteit en artisticiteit en dat is goed te zien in de producten. Allerlei stijlen zijn er te zien in de CGN competitie en vele verenigingen hebben CGN als opstap gebruikt naar vernieuwing binnen hun producten. Met het oog op het komende WMC zien we dan ook hier weer deelnemers terug die stukken gaan uitproberen en wellicht hun weg vinden naar het WMC product. Maar ook stimuleert deelname de technische en muzikale vaardigheden en ook dat is te merken in de zomershows. Daarnaast natuurlijk ook hier de groepen die specifiek voor dit circuit haar programma’s ontwikkelen en dat zijn echt halve theaterproducties in een sporthal geworden….spectaculair en uniek.

Denkt uw vereniging nog aan manieren om van 2022 weer een mooi seizoen te maken overweeg dan om mee te doen aan het circuit van CGN. Meer weten? Geeft u zich dan op voor de Online Informatieavond op dinsdagavond 28 september as. Schrijf je in via deze link.

 Tip, deel dit bericht!

Evans

Evans Drumheads has been in the music industry for more than 40 years, and those six words best describe the history and vision of the company. Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators.

Visit website

Promark

The Promark company was founded in 1957 by Herb Brochstein, a professional drummer and drum shop owner. Promark has always been a family business and so continues with the 2011 purchase by D’Addario & Company from Herb’s son Maury. The offices and factory remain in Houston, Texas; manufacturing hickory, maple and Japanese Shira Kashi™ Oak (Promark was the first American drumstick company to successfully market sustainable Japanese Oak) drumsticks in its modern 90,000 square foot facility.

Visit website

Pyware

Pyware 3D is used by marching ensembles across the world to develop their routines. Since 1982, Pyware has been the recognized leader in drill design software.

Available in 3 editions, Pyware 3D is the solution for ensembles of any size or skill.

Visit website

Brainpink

Visit website

Creativeorange

Creativeorange creates platforms where people come together to shop, book trips, like, share and discuss. Platforms which helps companies grow, gain insight and compete.

Visit website

Think one

Visit website

PMD Consulting group

Visit website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Visit website

VSB Fonds

Het VSB Fonds ondersteunt CGN met haar pijler Educatie. Via feedback, workshops, clinics zowel fysiek als online content bereikt CGN honderden individuele leden en instructeurs. Hiermee brengt CGN de activiteit in haar geheel op een hoger niveau, jaar in jaar uit. Specifiek in 2021 heeft het VSB Fonds een financiële bijdrage geleverd waardoor de fysieke en online sessie mede mogelijk gemaakt werd in 2021 en 2022.

Visit website

Please note, you are leaving this website

Registration takes place via our Intranet. Click the link below to start your registration process.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Share this page

Enter your details below and the e-mail address of the person you want to share this page with.

Note: you will leave the website

http://www.videovault.eu/