Gepubliceerd op 26-09-2021 in Seizoen 2022

Dinsdag 28 september Online Informatieavond seizoen 2022!

CGN 2022: Geeft de club een doel en energie voor een mooi 2022!

We zijn allemaal opgestart na de lange coronatijd met al haar beperkingen. CGN staat in de startblokken met 6 evenementen en haar grote finale eind maart 2022. Veel verenigingen gebruiken het circuit om de leden een doel te geven om naar te werken. Een nieuw programma, een nieuw stuk show, opbouw naar het WMC, jeugdleden een uitdaging geven….allemaal redenen voor verenigingen om mee te doen. Daarnaast natuurlijk de hoogstaande artistieke producten van de vele color guardgroepen die Nederland en onze buurlanden rijk zijn.

Voor Color Guardgroepen is CGN de competitie waar ze leren om het beste uit hun zelf te halen. Nederland draait al jaren mee in de wereldtop en heeft een zeer actieve colorguardcommunity in Nederland. Maar ook vele buitenlandse groepen vinden de weg naar de CGN Competitie om zich te kunnen meten en beter te worden.

Voor veel slagwerk en showbands is CGN vaak de kraamkamer voor hun nieuwe producten. De slagwerk en brasscompetitie van CGN stimuleert kwaliteit en artisticiteit en dat is goed te zien in de producten. Allerlei stijlen zijn er te zien in de CGN competitie en vele verenigingen hebben CGN als opstap gebruikt naar vernieuwing binnen hun producten. Met het oog op het komende WMC zien we dan ook hier weer deelnemers terug die stukken gaan uitproberen en wellicht hun weg vinden naar het WMC product. Maar ook stimuleert deelname de technische en muzikale vaardigheden en ook dat is te merken in de zomershows. Daarnaast natuurlijk ook hier de groepen die specifiek voor dit circuit haar programma’s ontwikkelen en dat zijn echt halve theaterproducties in een sporthal geworden….spectaculair en uniek.

Denkt uw vereniging nog aan manieren om van 2022 weer een mooi seizoen te maken overweeg dan om mee te doen aan het circuit van CGN. Meer weten? Geeft u zich dan op voor de Online Informatieavond op dinsdagavond 28 september as. Schrijf je in via deze link.

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

DDF Beheer

Bezoek website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Bezoek website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Bezoek website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Bezoek website

Guard Gear UK

Guard Gear is one of the UK's leading distributors of equipment for Colourguard and Winterguard groups across the country and continent. We are also the only official European distributor of Design By King products.

Bezoek website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/