Professionele fotografie op de CGN wedstrijden

Published on 04-01-2024 in Seizoen 2024

Professionele fotografie op de CGN wedstrijden

Net als voorgaande jaren, worden er tijdens de CGN-wedstrijden foto’s gemaakt en aangeboden. Dit seizoen is er niet 1, maar zijn er 2 professionele fotografen! Sabine Becht en Marjolein de Wit-Oudsen zullen dit jaar de foto’s verzorgen. Geen onbekende gezichten voor velen.

Sabine is fotograaf en heeft haar eigen fotowinkel in Roden. Sabine is jaren actief geweest als lid en stafflid bij verschillende verenigingen. Marjolein is herinneringsfotograaf en fotografeert al jaren voor CGN. Marjolein is 16 jaar lid geweest van The Pride en heeft hierdoor ruime ervaring op de vloer.

Vanaf de tweede contest, 20 januari in Purmerend, zal er een ‘winkel’ zijn waar je jou foto kunt kopen. De foto’s worden afgedrukt in het formaat 13x18 cm en zullen verkocht worden voor 5 euro per stuk. Je kunt Sabine volgen via Instragram (sabine_becht_fotografie) en Facebook (sabinebechtphotography). Marjolein is te volgen via Instagram (fotograafmarjolein) en Facebook (fotograafmarjolein1).Sabine en Marjolein kijken uit naar een sportief en succesvol seizoen en wensen leden, vrijwilligers, staffleden en alle andere betrokkenen fijne feestdagen!

CGN is blij met deze professionele fotografen die zowel op het gebied van fotografie maar ook van onze sport ruime ervaring hebben en wenst beiden ook veel plezier!

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware 3D is used by marching ensembles across the world to develop their routines. Since 1982, Pyware has been the recognized leader in drill design software.

Available in 3 editions, Pyware 3D is the solution for ensembles of any size or skill.

Visit website

Brainpink

Visit website

Creativeorange

Creativeorange creates platforms where people come together to shop, book trips, like, share and discuss. Platforms which helps companies grow, gain insight and compete.

Visit website

PMD Consulting group

Visit website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Visit website

DDF Beheer

Visit website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Visit website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Visit website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Visit website

Guard Gear UK

Visit website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Visit website

Please note, you are leaving this website

Registration takes place via our Intranet. Click the link below to start your registration process.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Share this page

Enter your details below and the e-mail address of the person you want to share this page with.

Note: you will leave the website

http://www.videovault.eu/