Professionele fotografie op de CGN wedstrijden

Gepubliceerd op 04-01-2024 in Seizoen 2024

Professionele fotografie op de CGN wedstrijden

Net als voorgaande jaren, worden er tijdens de CGN-wedstrijden foto’s gemaakt en aangeboden. Dit seizoen is er niet 1, maar zijn er 2 professionele fotografen! Sabine Becht en Marjolein de Wit-Oudsen zullen dit jaar de foto’s verzorgen. Geen onbekende gezichten voor velen.

Sabine is fotograaf en heeft haar eigen fotowinkel in Roden. Sabine is jaren actief geweest als lid en stafflid bij verschillende verenigingen. Marjolein is herinneringsfotograaf en fotografeert al jaren voor CGN. Marjolein is 16 jaar lid geweest van The Pride en heeft hierdoor ruime ervaring op de vloer.

Vanaf de tweede contest, 20 januari in Purmerend, zal er een ‘winkel’ zijn waar je jou foto kunt kopen. De foto’s worden afgedrukt in het formaat 13x18 cm en zullen verkocht worden voor 5 euro per stuk. Je kunt Sabine volgen via Instragram (sabine_becht_fotografie) en Facebook (sabinebechtphotography). Marjolein is te volgen via Instagram (fotograafmarjolein) en Facebook (fotograafmarjolein1).Sabine en Marjolein kijken uit naar een sportief en succesvol seizoen en wensen leden, vrijwilligers, staffleden en alle andere betrokkenen fijne feestdagen!

CGN is blij met deze professionele fotografen die zowel op het gebied van fotografie maar ook van onze sport ruime ervaring hebben en wenst beiden ook veel plezier!

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

DDF Beheer

Bezoek website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Bezoek website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Bezoek website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Bezoek website

Guard Gear UK

Guard Gear is one of the UK's leading distributors of equipment for Colourguard and Winterguard groups across the country and continent. We are also the only official European distributor of Design By King products.

Bezoek website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/