The day after

Published on 24-03-2024 in Seizoen 2024

The day after

Wat een feest weer gisteren in Eindhoven op de CGN Championships 2024! Wat hebben alle deelnemers weer geweldige shows op de vloer gebracht en wat hebben we kunnen genieten van de variatie in het totale programma.

De vele berichten, foto’s en filmpjes op social media zijn de getuigen van deze CGN knallende seizoensafsluiter. CGN wil alle deelnemers bedanken voor hun prachtige shows , de besturen van de deelnemende verenigingen voor hun vertrouwen in CGN, de vele CGN vrijwilligers voor hun geweldige inzet, onze juryleden, de medewerkers van de CGN Video Vault voor de goede opnames, de sponsors en educatiepartners voor hun support en uiteraard het publiek dat weer in grote getale aanwezig was om alle deelnemers op een geweldig applaus te trakteren, iedere show weer.

We sluiten een geweldig mooi seizoen af. CGN neemt even een korte pauze waarin we wat minder snel zullen reageren op mails en berichten om daarna al weer snel het volgende seizoen voor te bereiden. We wensen de groepen die nog naar de UK gaan daar heel veel succes toe en uiteraard Sensation Performance Ensemble heel veel succes in de USA! Tot volgend seizoen!

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware 3D is used by marching ensembles across the world to develop their routines. Since 1982, Pyware has been the recognized leader in drill design software.

Available in 3 editions, Pyware 3D is the solution for ensembles of any size or skill.

Visit website

Brainpink

Visit website

Creativeorange

Creativeorange creates platforms where people come together to shop, book trips, like, share and discuss. Platforms which helps companies grow, gain insight and compete.

Visit website

PMD Consulting group

Visit website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Visit website

DDF Beheer

Visit website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Visit website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Visit website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Visit website

Guard Gear UK

Visit website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Visit website

Please note, you are leaving this website

Registration takes place via our Intranet. Click the link below to start your registration process.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Share this page

Enter your details below and the e-mail address of the person you want to share this page with.

Note: you will leave the website

http://www.videovault.eu/