Trots op CGN 2020

Gepubliceerd op 20-03-2020 in Seizoen 2020

Trots op CGN 2020

Nu de eerste stofwolken wat beginnen op te trekken en de gevolgen van de abrupte beëindiging van het CGN seizoen 2020 voelbaar zijn, willen we onze groepen toch graag een hart onder de riem steken. Dat kan door vanaf nu een bijzonder CGN frame toe te voegen aan je profielfoto op Facebook.
Bovendien willen we van 28 maart alsnog een bijzondere dag proberen te maken. Meer nieuws daarover volgt snel!

Wij voelen enorm mee met de deelnemers, van bestuursleden tot instructeurs, vrijwilligers en natuurlijk leden. Jullie hebben maanden aan voorbereidingen achter de rug. Uren van nadenken over thema’s, ontwerpen en trainen en ineens lijkt dat allemaal voor niets te zijn geweest. Voor een aantal van jullie zou dit misschien het laatste seizoen zijn of juist het eerste. Het voelt hoe dan ook enorm waardeloos.
En dat geldt natuurlijk ook voor ons als CGN-vrijwilligers: ook wij werkten toe naar die mooie grootse finale in Eindhoven.

Toch willen wij jullie meegeven dat het niet helemaal voor niets is geweest, hoe gek dat ook klinkt. De missie van CGN is mensen met elkaar in verbinding te brengen en te ontwikkelen via dans en muziek. De manier waarop we dat doen is via competitie en educatie. En dat is nu precies wat er de laatste maanden gebeurt.
Natuurlijk werkte iedereen toe naar dat laatste optreden in Eindhoven maar het proces ernaartoe heeft zijn werk al gedaan. Nieuwe vriendschappen zijn ontstaan, groepen leden hebben leren samenwerken en samen resultaten te bereiken. Wij hebben dit gezien op de CGN contests, waar we groepen hebben zien groeien.

We horen dat vele groepen na de eerste klap ook zijn gaan nadenken over de gevolgen en hoe het seizoen nu af te sluiten. We horen van vele groepen dat ze met elkaar in gesprek zijn gegaan om te bespreken hoe ze het seizoen toch op een positieve manier kunnen eindigen. Daar zijn we heel blij mee, want hoewel het jammer is dat het seizoen op deze manier geëindigd is, het zou nog erger zijn als we een enorme negatieve nasmaak overhouden aan seizoen 2020. En daardoor alles wat je wel hebt bereikt met jouw groep, naar de achtergrond verdwijnt of zelfs vergeten zou worden. Dat is het niet waard en dat zou jullie werk onterecht tenietdoen. Wij als kernteam, medewerkers en juryleden zullen de optredens niet vergeten waar we wél van hebben kunnen genieten.

De komende week zou het finalsweek zijn. Een week waarin alle groepen nog eens dat extra stapje zetten, extra uren maken, de laatste aanpassingen doorvoeren om de programma’s nog beter te maken. Er zouden veel foto’s verschijnen op social media, waar we op mee konden genieten van jullie voorebereidingen voor de CGN Championships. Dat zullen we missen.
Maar denk ook aan de foto’s op de dag zelf. Van groepen en leden die aan de CGN Championships meedoen, van mensen in het publiek, sponsors achter hun stand. De mooie foto’s van de programma’s en de prijsuitreiking.

Vanuit CGN hebben we een fotoframe ontworpen voor iedereen die heeft deelgenomen aan het CGN 2020 seizoen. Op deze manier willen wij als CGN laten zien dat wij ontzettend veel waardering hebben voor al jullie werk en dat we met jullie meevoelen. De bedoeling is dat je het fotoframe de aankomende week gebruikt voor een foto naar eigen keuze, als aanloop naar zaterdag 28 maart a.s. . Dit kan een foto van de hele groep zijn waar je deel van uitmaakt of van jou zelf als individueel lid, vrijwilliger of in welke hoedanigheid dan ook; jij bepaalt dat helemaal zelf.

Om het op jouw profielfoto toe te passen, ga je naar je eigen profiel en klik je op "Profielfoto bijwerken". Vervolgens kan je kiezen voor ‘kader toevoegen’. Dan zal bij het invullen van een zoekwoord, bijvoorbeeld “CGN 2020”, het filter zichtbaar worden.
Of nog makkelijker, als een vriend/familielid etc. de filter al gebruikt kan je heel gemakkelijk op ‘kader gebruiken’ klikken wanneer je die profielfoto aanklikt.

Met dit frame willen geenszins andere initiatieven in de weg zitten zoals die van de Zorg en Stay at home. Wij hebben dit gedaan vanuit onze passie voor de activiteit en om op deze manier toch iets van dat CGN Championships-gevoel te creëren waar we zo collectief naar toe hebben geleefd.

Veel plezier!

CGN

 Tip, deel dit bericht!

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

PMD Consulting group

PMD Accel Management ondersteunt en begeleidt organisaties bij complexe verandertrajecten. Wij staan bestuurders, ondernemers en management bij in het vertalen van visie naar dagelijkse processen. Uitgangspunt is de continue verbetering van kwaliteit en efficiency, die ten dienste moeten staan van klanten, medewerkers en stakeholders. Met ruim 20 jaar ervaring met complexe programma's en projecten helpt ons team overheden, zorginstellingen, finance- en IT-bedrijven om alert en effectief om te gaan met stagnatie en veranderingen en daardoor blijvend succesvoller te zijn.

Bezoek website

Fonds voor Cultuurparticipatie

CGN staat bekend om haar pioniersmentaliteit zowel op artistiek gebied maar ook op het gebied van ondersteuning aan de activiteit. Al vanaf het begin investeert CGN in zoveel digitalisering van haar ondersteuning en haar processen. In de periode 2021-2024 heeft CGN een ambitieus investeringsplan opgesteld waarbij er verder wordt geïnvesteerd in o.a. een platform voor online educatie en competitie, aanschaf van 20 nieuwe generatie tablets ter verdere professionalisering van de juryteams, aanschaf van een aantal laptops, vervanging van het reeds 10 jaar oude intranet en de aanschaf van software voor de bedrijfsvoering en organisatie van evenementen. Deze professionaliseringsslag zou zonder de bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie onmogelijk zijn.

Bezoek website

DDF Beheer

Bezoek website

Muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht

De muziekorganisatie Noord Holland/Utrecht is de organisatie die belangen behartigd van de in deze twee provincies gevestigde muziekverenigingen, majorette/twirlgroepen en Color Guards. De MNHU is partner van CGN op het gebied van organisatie en educatie

Bezoek website

SMP

De doelgroep Show Mars en Percussie (SMP) van de KNMO werkt al jaren samen met CGN op het gebied van voorlichting en educatie.

Bezoek website

WMC

Stichting WMC Kerkrade is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het WERELD MUZIEK CONCOURS (WMC) en BLOW! by WMC. Zij is partner op het gebied van educatie

Bezoek website

Guard Gear UK

Guard Gear is one of the UK's leading distributors of equipment for Colourguard and Winterguard groups across the country and continent. We are also the only official European distributor of Design By King products.

Bezoek website

Tim Toms

De drumwinkel van Hans Tims. Tim Toms is al jarenlang trouwe sponsor van CGN en is te zien op bijna alle CGN evenementen met zijn stand. Niets is te gek voor Hans.

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/