Ook verenigingen krijgen de kans om te doneren

Gepubliceerd op 09-04-2020 in Seizoen 2020

Ook verenigingen krijgen de kans om te doneren

Onlangs konden ticketkopers al kiezen om de kosten van hun tickets te doneren aan CGN. Voor de verenigingen is er vanaf nu ook die mogelijkheid. Zij kunnen hun inschrijfgeld geheel of gedeeltelijk doneren. Als ze daarvoor kiezen, worden ze deelnemer aan het CGN United Fonds 2020.

Door de coronacrisis zijn al vele evenementen op last van de overheid geannuleerd, waaronder contest Leeuwarden en de CGN Championships. Een onbevredigend einde van het 41e CGN seizoen. Maar niet alleen CGN is zwaar getroffen door het annuleren, ook de groepen zagen het hoogtepunt van het seizoen niet doorgaan. Bovendien worden de meeste verenigingen zelf ook direct geraakt door de coronacrisis: optredens gaan niet door, samen repeteren is niet mogelijk. Daar zitten ook voor hen financiële consequenties aan.

Toch beseffen een aantal verenigingen dat de toekomst van CGN ook hun eigen toekomst bepaalt. En dat een stabiele organisatie voor hún wedstrijden essentieel is. Een van de verenigingen die hun inschrijfgeld doneert, is The Pride uit Huizen.
Dit is natuurlijk een groots gebaar waar we als CGN geweldig blij mee zijn. Zeker als je beseft dat The Pride zelf ook veel voor haar kiezen heeft gekregen doordat hun reis naar de USA niet door kon gaan. Zij zouden daar deel gaan nemen aan de WGI World Championships. Dit maakt het gebaar extra bijzonder.

Het is het bewijs dat we samen met het publiek EN de groepen de activiteit maken. Wie kijkt naar de lijst van het CGN Vriendenfonds 2020, ziet daar al vele namen staan van donateurs. We hopen dat de lijst van het CGN United Fonds 2020 zich ook snel gaat vullen met verenigingen die kiezen om hun inschrijfgeld (of een deel daarvan) aan CGN te doneren.

Uiteraard is elke vereniging geheel vrij om de eigen keuze te maken. CGN is iedereen even dankbaar voor hun deelname.


Benieuwd wie tot nu toe gedoneerd heeft?
Op de lijst van het CGN Vriendenfonds 2020 vind je de mensen die tickets hebben gedoneerd.
En het CGN United Fonds 2020 bevat alle verenigingen die hun inschrijfgeld geheel of gedeeltelijk hebben gedoneerd.

Een aantal mensen en verenigingen heeft gekozen anoniem te doneren. CGN is uiteraard iedereen even dankbaar voor hun bijdrage.

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/