Nieuw Videoreeks van CGN Media: Van droom tot droombaan - Deel 1: Antoin Peeters

Gepubliceerd op 21-02-2020 in CGN Media

Nieuw Videoreeks van CGN Media: Van droom tot droombaan - Deel 1: Antoin Peeters

Het CGN Media team heeft een nieuwe serie, waarin ze mensen interviewen die een achtergrond hebben als deelnemer bij een CGN vereniging, of in drumcorps, showbands of dansgezelschappen. En dan vooral mensen met een baan die velen tot de verbeelding spreekt. CGN Media is benieuwd hoe hun hobby heeft bijgedragen bij het waarmaken van hun droom. Als eerste: Antoin Peeters.

Antoin is vrijwel dagelijks op de Nederlandse TV bij het RTL NIEUWS en mag met recht een BN-er worden genoemd. Daarnaast is hij ook liefhebber van onze branche en daarbinnen dan ook vooral bekend als voormalig lid van Jubal Dordrecht. Hij praat openhartig over zijn carrière en levenservaringen. Met name komt zijn journalistieke carrière aan bod.

Hoe kom je van een droom tot een droombaan als journalist en programma-presentator? Antoin legt zijn pad uit, wat een voorbeeld kan zijn voor jongeren met een droom. Hoe kunnen zij dit ook bereiken. Is het met passie, interesse en doorzettingsvermogen?

Je vindt de video op de eigen videopagina van CGN Media op deze website. Klik links in het scherm op Van droom tot droombaan om de video snel te vinden.

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/