Tamboers & Pijpers Korps Mariniers motiveren, inspireren en brengen resultaat

Gepubliceerd op 07-02-2020 in CGN Media

Tamboers & Pijpers Korps Mariniers motiveren, inspireren en brengen resultaat

Op deze website berichtten we al eerder over een nieuw samenwerkingsverband van de Tamboers en Pijpers van het Korps Mariniers en CGN. Om erachter te komen wat nou de link is tussen de Mariniers én de jongeren van CGN, is het CGN Media team op bezoek geweest bij het Korps. Ciska Trouw sprak daar met verschillende officieren en Mariniers in opleiding. Het resultaat is een mini-documentaire en vier interviews.

In de docu wordt uitgelegd hoe de opleiding tot lid van het Korps én van de Mariniers onlangs opnieuw is opgezet. Op deze manier worden zowel je muzikale kwaliteiten als je mariniers-skills optimaal getraind.

Voor het Korps Mariniers zijn juist de jongeren binnen CGN UNITED potentiële kanshebbers voor een prachtige opleiding en job. Ed Oosterom en Martijn Vogelaar hebben herkend dat de passie, wilskracht en vurigheid bij de jongeren binnen de disciplines van CGN naadloos aansluiten op de opleiding voor Tamboers & Pijpers Korps Mariniers.

Je kunt de docu nu hier bekijken, de interviews verschijnen de komende dagen.

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/