KNMO bundelt nieuws en richtlijnen over Coronavirus

Gepubliceerd op 19-03-2020 in CGN

KNMO bundelt nieuws en richtlijnen over Coronavirus

De KNMO verzamelt en publiceert rondom het Coronavirus op haar website al het nieuws wat voor onze sector belangrijk of relevant is. CGN is onderdeel van de KNMO, vandaar dat wij geen eigen nieuws of richtlijnen zullen publiceren, maar jullie verwijzen naar deze speciale pagina, waar je veel links en informatie vindt:

www.knmo.nl/knmo-over-coronavirus/

In deze uitzonderlijke situatie waarin een duidelijke, eenduidige lijn noodzakelijk is om verwarring te voorkomen, kiezen wij om de communicatie landelijk via de KNMO te laten verlopen. Het is gezien de situatie en het hoge tempo waarin zaken elkaar opvolgen noodzakelijk dat we ‘ruis’ voorkomen in onze sector die we zelf veroorzaken door afwijkende berichtgeving over adviezen/maatregelen etc.

Uiteraard heeft CGN ook een eigen verantwoordelijkheid, denk aan communicatie richting onze deelnemers en het publiek. Bijvoorbeeld over de afronding van het seizoen of eventuele restitutie van tickets of inschrijfgeld. Natuurlijk kun je erop rekenen dat we die berichtgeving via onze eigen website zullen blijven doen.

 Tip, deel dit bericht!

Evans

'Decades ago, Evans was the pioneer of drumhead manufacturing and design. Today, we are the innovators’. Door eigen innovaties en productie is EVANS meer dan alleen maar een begrip bij slagwerkers. De lijst met artiesten, drummers, bands, groepen etc. die de kwaliteit van EVANS wereldwijd onderschrijven is indrukwekkend.

Bezoek website

Promark

Sticks and Mallets! Herb Brochstein begon in 1957 dit familiebedrijf welke kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit vertaald zich naar een uniek fabricageproces waarbij er kritisch naar materiaalgebruik wordt gekeken. Promark was de favoriete keuze van bekende artiesten als Neil Peart, wijlen Elvin Jones, Ringo Starr, Phil Collins, Mike Portnoy, DCI-kampioen Concord Blue Devils en nog veel, veel meer.

Bezoek website

Pyware

Pyware is de marktleider in software voor drilldesign. Het wordt over de hele wereld door marching-ensembles gebruikt om hun product tot leven te brengen. Pyware is voor ieder niveau en/of grote van een groep te gebruiken en biedt ruime ondersteuning en is gebruikersvriendelijk.

Bezoek website

Brainpink

Bezoek website

Creativeorange

Creativeorange maakt platforms waar mensen samenkomen, shoppen, reizen boeken, liken, delen en discussiëren. Platforms waarmee bedrijven groeien, inzicht krijgen en kunnen concurreren.

Bezoek website

Thinkone

Bezoek website

PMD Consulting group

Bezoek website

Let op, je verlaat de website

Het inschrijven gaat via ons Intranet. Klik op onderstaande link om naar deze pagina te gaan.

https://intranet.cgnunited.nl/register

Pagina delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Let op, je verlaat de website

Je staat het punt om de website te verlaten naar de Video Vault van CGN.

http://www.videovault.eu/